Widok
UNIQUE... po polsku niepowtarzalny, wyjątkowy..
Zgadzam się z takim tłumaczeniem. Ponadto cieszy mnie że nie ma segregacji na "półki wiekowe" odniosłam wrażenie ze jest się w europie gdzie wiek nie jest przywilejem ani wyznacznikiem do dobrej zabawy. Cenie sobie styl i elegancje, bez sztucznego lansowania. Cały personel miły , wtapia się w otoczenie (niektórym nie co brak ogłady ochrona), Jedzenie dobre obiadokolacje. Mały wybór w przystawkach. Drinki wyśmienite. Zaś co do klimatu tanecznego , tooo..?"styl muzyczny house zbyt o ciężkim brzmieniu utwory co półgodziny się powtarzał było to męczące, możliwe ze to preferencje D-Jej i jego stylu aranżacji, ale to ja mam się bawić a nie Ktoś kto chce zostać IDOLEM talętu od tego są odpowiednie programy. miło będzie jeżeli byłoby więcej stylu muzycznego np. Funk...Jazz. Występy zespołów na górnym poziomie , z mi (nam) się podobały. dodam ze klub odwiedziłam(lismy 3razy
Moja ocena
Unique Club Sopot
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6
Milo ze ktos w tych czasach zauwaza prace dja na imprezie. Kazdy ma prawo do swojego zdania Pani Krystyno. Nie chce dyskutowac o tym co komu sie podoba a co nie. Jak juz napisalem ma Pani do tego swiete prawo tak jak i ja. Prosze tylko nie pisac rzeczy nie zgodnych z rzeczywistoscia iz co pol godziny numery ktore zagralem sie powtarzaly. Pozdrawiam serdecznie.