Widok

UNITRA, STARE RADIA

Witam
Interesuje się ktoś strojeniem takich amplitunerów? Chodzi mi o nastrojenie stacji radiowych i o ogólne przejrzenie tego sprzętu, żeby wszystko było ok. Konkretnie chodzi o Tuner model AT9100. Tylko problem jest taki, ze nie mam za bardzo szmalu i jeżeli ktoś miał by wolną chwile, żeby za free zajrzeć do tego radia i chociaż naprowadzić mnie co można by zrobić, albo za coś nie wiem za co...
Był bym wdzięczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj bez przesyda, to nie kosztuje tak wiele :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy mierzy swoją miarką :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"STEFAN" a niech CI będzie "MURZYN" Za FREE to ci mogę przestroić ale tylko wizję , a jak uzbierasz coś tam trochę chociaż na jedną stację to daj mi znać, to ci zrobię fonię na 103,7 MHz i będziesz mógł posłuchać mojej ukochanej stacji GDAŃSK (FREE STAD DANZIG) po polsku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to że zawsze byłeś murzynem mnie nie dziwi, ale że jeszcze żydujesz to już jest szok !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje? (3 odpowiedzi)

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje?

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. (4 odpowiedzi)

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. Chodzi o pompę ciepła,...

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...

do góry