Widok

USŁUGI......POLECAM.

POLECAM PAŃSTWU wszelkie usługi p.Tomka, które wykonuje solidnie, uczciwie - ceny ma bardzo przystępne i jest miłym , sympatycznym człowiekiem. Jest wszechstronnie uzdolnioną osobą. Pozdrawiam - Ola
Moja ocena
Chatynka kategoria: Usługi remontowe
oferta: 6

obsługa: 6

jakość usług: 6

czas realizacji: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam i ostrzegam!!!Mily i sympatyczny to fasada ma cennik ale FACHOWIEC Z PANA TOMKA ZADEN.Przekonalem sie na wlasnej osobie wykonywal na moje zlecenie remont kapitalny mieszkania.Majac 8 tygodni czasu nie zmiescil sie w termnie sama jakosc wykonania prac to wierutna kpina panele podlogowe wybrzuszone ,gladzie na scianach niechlujnie wykonane.fugi tarakoty nie zamkniete to tylko niektore jest tych poprawek cala masa.Mily PAN TOMEK PODPISAL ZOBOWIAZANIE ZE WYKONA POPRAWKI DO KONCA STYCZNIA2013 !Pragne nadmienic ze swoje prace zakonczyl w lipcu2012.Nie odpowiada na telefony E-Maile .Sumujac Pan Wilus jest niesolidnym nieterminowym wykonawca ktory nie potrafi wykonac prac w dobrej jakosci!Jest tzw.fuszerem jestem w stanie moje mieszkanie po remoncie Pana Wilusia pokazac.Pozdrawiam PANA WILUSIA!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry