Widok

UWAGA! Lingeria świat bielizny D+

Właścicielka firmy Lingeria (Gdańsk ul. Dmowskiego i Gdynia ul. Żwirki i Wigury) zatrudnia wyłącznie na umowę zlecenie, bez możliwość przejscia na umowę o pracę. Problem jednak tkwi w tym, iż mineły ponad 2msc od mojego odejscia z pracy, a do dzis nie dostałam należnej mi kwoty za przepracowane dni. Właścicielka zasłaniała się inwentaryzacją, (trwała ponad msc. czasu) po której i tak wypłata nie wpłynęła na moje konto. Generalnie złe traktowanie pracowników, zakaz jedzenia w pracy czegokolwiek co wydziela zapach (?!).. Brak słów. Odradzam wszystkim zainteresowanym.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam! i zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
no coz patrząc jak co chwile zmieniają się tam pracownicy to widac, że atmosfera jest beznadziejna.
Wypłata powinna byc adekwatna do wymagan jakie stawia szefowa, niestety pracuje sie za grosze i to na umowe smieciowa:/
O szacunku do pracownika mozna zapomniec. Koszmarna praca, nie polecam nikomu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziekuje za ta opinie . naprawde jest pomocna osobom szukającym pracy , od dwuch lat pracuje w handlu , mam wyższe wykształcenie a kierowniczka traktuje mnie i inne koleżanki ja byśmy były ułomne ,zero motywacji do pracy . zero komunikacji z pracownikam tylko wciaz sie wydziera szukam . uczciwego pracodawcy ale jak widze nie jest to takie łatwe .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry