Widok
Juz Ci tlumacze.
W krajach srednio rozwinietych bankomaty byly w uzyciu duzo wczesniej niz u nas.
I dlatego duzo wczesniej ludzie wpadli na pomysl by z nimi kombinowac.
To co pokazalas widzialem juz trzy lata temu w roznych gazetach.
To nie przechodzi w krajach gdzie wlasciciel bankomatu ma na to oko.
Ostatnio zlapano "specjaliste" z naszego kraju jak probowal zainstalowac kamere.
Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
W krajach srednio rozwinietych bankomaty byly w uzyciu duzo wczesniej niz u nas.
I dlatego duzo wczesniej ludzie wpadli na pomysl by z nimi kombinowac.
To co pokazalas widzialem juz trzy lata temu w roznych gazetach.
To nie przechodzi w krajach gdzie wlasciciel bankomatu ma na to oko.
Ostatnio zlapano "specjaliste" z naszego kraju jak probowal zainstalowac kamere.
Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
2 lata temu mowili o tych przekretach na TVN, policja pokazywala jak to wyglada, w jakich czesciach miasta cos takiego sie zaklada by dawalo najwieksze rezultaty, itp
Dla mnie takie subtelne sztuczki sa slabe. Zaimponowali mi Ci co chcieli caly bankomat ukrasc. Wyrwali go Ciezarowka ze sciany, zaladowali na samochod.....ech, to sie nazywa kradziez, to sie nazywa rozmach. To prawie jak z ta kradzieza mostu:D
Pozdrawiam
PS: Dla tych co by chcieli ukrasc bankomat: one maja nadajniki namierzajace;)
Dla mnie takie subtelne sztuczki sa slabe. Zaimponowali mi Ci co chcieli caly bankomat ukrasc. Wyrwali go Ciezarowka ze sciany, zaladowali na samochod.....ech, to sie nazywa kradziez, to sie nazywa rozmach. To prawie jak z ta kradzieza mostu:D
Pozdrawiam
PS: Dla tych co by chcieli ukrasc bankomat: one maja nadajniki namierzajace;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"