Widok

UWAGA NA BANKOMATY!!!!

To takie małe ostarzeżenie :/

ZOBACZ SAM

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgaduję
---- ASSASIN----
A to nie to samo?
A juz tak myslalem.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
No tak....mogłam się domyślać ;)

Pewnie nigdy się nie spotkamy więc Twój wygląd nie jest najistotniejszy .Zastanawiam się kim są ludzie z drugiej strony i staram się ich jakoś określić: np. pan mądrala wyśmienity podrywacz z mnóstwem pomysłów i niską samooceną ,szukający aprobaty w grupie co widać po wypowiedziach „mamy go z głowy ,my , gdybym to był na przykład ja albo ...,znawca etykiety internetowej itd. Manor – zrobił na mnie wrażenie człowieka opanowanego i poukładanego życiowo. Taki forumowy tata w dobrym tego słowa znaczeniu, ma zasady .Natomiast Ty cały czas zmieniasz to co poukładałem sobie w głowie. Jednego jestem pewien –potrafisz pokazać pazurki i to czyni cię ciekawą osobą .Może kiedyś spotkanie forumowiczów dojdzie do skutku i będę miał zaszczyt być na nim ,a wtedy powiem Ci co mnie jeszcze tak bardzo w Tobie zaintrygowało i spowodowało że Cię polubiłem pomimo tego że Cię nie znam. Tak na marginesie w mojej ciekawości nie ma żadnych ukrytych podtekstów .Wielu uczestników forum z pewnością także jest ciekawych z jakimi ludźmi wymienia swoje poglądy. Kiedyś Voitec rzucił temat „kim jesteś” i szkoda że większość chciała zachować anonimowość. Mam nadzieję że nie przeszkadza Ci moja ciekawość -ASSASIN
---- ASSASIN----
Ja,tata?
Chyba dziedek forumowy.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
moze takie przekrety z bankomatami sa tak sstare jak same bankomaty (no, moze odrobinke mlodsze), ale nie wszyscy musza o czyms takim wiedziec. ja nie wiedzialam, bo nie interesowaly mnie takie rzeczy. teraz wiem i nie uwazam, zeby ta wiedza byla zbedna.

nefretete23 napisał(a):

> No to ładny mi specjalista :)
> Acha,dzięki za wytłumaczenie.Dostałam jednak maila z czyms
> takim i chciałam się z forumowaiczami podzielic tą
> informacją.Czy jest stara czy nie tego nie wiem.Ale już kiedyś
> słyszałam o takich cyrkach.
>
>

Nie ,nie przeszkadza.....masz rację. Ja też jestem bardzo ciekawa wielu osób np.np Rut (za jej cenne i mądre uwagi- taka mama forumowa),Manora (za jego opanowanie i zabawne docinki na poziomie- taki tata forumowy),Antego ( za jego......inność,bardzo mnie intryguje)....i wielu innych.Chiev kiedyś mi opowiadał o niektórych forumowiczach których poznał osobiście na spotkaniu,ale to było daaaawno.
Z niektórymi mam też kontak mailowy,także to już co innego.

Pozdrawiam
a tak poza tym.....to kobieta zmienną jest ;)

Co do Rut to bym dodał że potrafi zrozumieć to co piszą inni i jest obiektywna a to żadka cecha.
nefretete23 napisał(a):

> a tak poza tym.....to kobieta zmienną jest ;

I to dla mnie zawsze było zagadką

pozdrowionka
---- ASSASIN----
I zapewne jaką intrygującą zagadką :)

.......bardzo lubicie się droczyć .......
---- ASSASIN----
http://www.money.pl/uwaga