Widok

UWAGA NA PCHŁY W KINIE !!!!!!!!!!!!!

Wczoraj byłam z dziećmi w kinie, na dzień dobry dostaliśmy bardzo brudne okulary na film 3D, tłustego brudu nie udało mi się wytrzeć i film oglądaliśmy przez to w marnej jakości. Podczas seansu cały czas wydawało mi się , że coś mi po rękach chodzi , po wyjściu z sali okazało się , że moja córka miała obie ręce bardzo pogryzione prawdopodobnie przez pchły - powiedziała że w kinie czuła że ją gryzą. Ludzie chrupali popcorn, śmierdziało więc na sali - postanowiłam , że jeśli jeszcze raz wybiorę się do kina wezmę ze sobą ugotowane jajka na twardo i ogórki kiszone i będę się nimi zajadać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
:))))))))))
poczytaj sobie o pchłach. Na pewno nie były w kinie bo nie mają tam warunków do życia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
` Ludzie chrupali popcorn, śmierdziało więc na sali - postanowiłam , że jeśli jeszcze raz wybiorę się do kina wezmę ze sobą ugotowane jajka na twardo i ogórki kiszone i będę się nimi zajadać.`

nie wiem czy się śmiać czy płakać jak to czytam... na prawdę jeśli nie umiesz się odnaleźć w miejscach publicznych to lepiej siedź w domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry