Widok

UWAGA!!! UWAGA!!!

SM Rozstaje Temat dostępny też na forum:
Przestrzegam każdego kto chce sobie kupić mieszkanie na terenie tej spółdzielni!!!!!!
nie dbają o czystość brut, smród, a jak zadzwonisz do nich to cię wyśmieją, ktoś rzucił jajkiem w domofon przy wejściu głównym od tego zdarzenia miną rok i dalej brudny.
przynajmniej raz w miesiącu zamiast ciepłej wody płynie żółty szlam! Pomieszczenia w których są liczniki prądu i przepływomierze gazu są zamknięte i nie dostępne wiec kto wie czy nie robią wszystkich na prądzie i na gazie!!!!!
pomieszczenia typu korytarze piwnice są ogrzewane (chyba specjalnie dla bezdomnych!),i gniazdka sieciowe 220v na korytarzach za co wszyscy mieszkańcy płacą w czynszu a ci w zarządzie spółdzielni się tylko śmieją dla nich to żaden problem bo to nie ich pieniądze
nie ma placów dla dzieci!!
parkingi wszystkie są wypchane po brzegi!!! Krąży się i szuka gdzie by tu zostawić auto!
chcesz się dowiedzieć czegoś jeszcze więcej na temat tej spółdzielni napisz do mnie - medonibek@yahoo.Co.Uk
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

prowizje i opłaty: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20
co za bzdura??
mieszkam tu ponad 20 lat już i chwalę sobie. oczywiście minusów znalazło by się sporo - jak wszędzie. parkingi zgoda. ale brak placów zabaw dla dzieci to największa bzdura jaką słyszałam! jest pełno ładnych placów zabaw!! piękny "zamek" na żwirki, kilka placów na Ciołkowskiego i Leszczyńskich/ Drzewieckiego. Dzieci zawsze mają gdzie się pobawić.
Choć teraz ze sprzątaniem na Leszczyńskich gorzej (3) to na Ciołkowskiego 3 jest porządek idealny, Pani bardzo się stara i złego słowa powiedzieć nie można.
image
image
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
mieszkam w tej spółdzielni i nie przepadam za nią (można by o tym długo...) jednak co do ogrzewania klatek ... muszą być ogrzewane ze względu na pokoje które graniczą z klatką ... i jest to norma nie tylko w TEJ spółdzielni ale tak powinno być wszędzie. Gdyby miał Pan dogrzać taki pokój w zimie to całe ciepło uciekało by przez ścianę na klatkę a tak choć trochę to pomaga w utrzymaniu ciepła.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ciekaw jestem ile płaci pan za ogrzewanie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
ciekawe gdzie są te gniazdka na korytarzach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję się wyprowadzić ,lub jeżeli jest brudno na klatce lub wokół
bloku ,to za to odpowiada sprzątaczka.
NASZA PANI SPRZĄTAJĄCA NA PILOTÓW 5 JEST REWELACYJNA!!!!!!!!
Co do parkingów to ,może i zgoda ,ale spółdzielnia wprowadziła identyfikatory i sprawa trochę się rozwiązała. Ogródki i place zabaw,super
mimo ,że z nich nie korzystam. Porównując Zaspa-Rozstaje,to mamy tańsze czynsze za ten sam metraż i rozkład mieszkania.
Nie mamy idealnego osiedla ,ale na przykładzie innych,stwierdzam,że lubię mieszkać na Młyńcu.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy w tej spoldzielni za duzo ludzi nie pracujez 10lat temu komputerow tyle nie mieli ateraz przed kazdym komputeri wiecej ludzi w biorach az do przesady obserwator
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Teraz jest remontowany blok nr11 na ul Meiisnera bardzo nam sie podoba ze wreszcie.... ale prosze zrobic odbior techniczny jak sie nalezy a nie aby bylo zrobione co prawda i tak bedzie zniszczone gdy nie bedzie kamer obserwator
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
NO wreszcie po roku zrobiono 15 m chodnika na Meiisnera mjedzy blokam10 a12 za ktory Dziekujemy Ryskowi i dalej prosimy ale zeby nas tez troche sluchano co by trzba zrobic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Obserwator ty osiedla pomyliłeś . Tu jest o "Młyńcu" a ty piszesz o "Rozstajach"
Jak kupowaliśmy mieszkanie ,mój małżonek powiedział NIE! "Rozstajom"
I cholera miał rację. Czynsz za ten sam metraż droższy o 170zł (koleżanka ma takie samo mieszkanie i liczbę osób), a o "władzy" tego osiedla
lepiej nie wspominać.
ZDECYDOWANIE LEPSZE ŻYCIE JEST NA MŁYŃCU!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
0bserwator nie nie ja nie pomylilem sie powaznie mieszkam tu 31lat wiem SM od strony kolejki jest tansza ze sportowym pozdrowieniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co kogo boli ile i kto pracuje?nie dostał pan tam posadki i żal?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz rację,koleś kolesia ściąga,nawet emerytki wróciły do pracy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to nie spoldzielnia robi syf tylko jej mieszkancy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
I do tego można trafić na sąsiadów konfidentów, czerwoną zgniliznę i idiotów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A do tego pazerny Zarząd SM Rozstaje chce wybudować osiedla w osiedlu tzw. Nową Zaspę.

http://www.protest-zaspa.pl/media/zaspa-03-12-2012.mp3
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry