Widok

UWAGA ZŁODZIEJ! wypłata z bankomatu podrobioną kartą kredytową

Witam!

Pragnę ostrzec innych i jednocześnie poszukuję osób okradzionych w podobny sposób.

Dnia 06.03.2012 z bankomatu PEKAO SA w Gdańsku zostałą dokonana wypłata z mojego rachunku do karty kredytowej z odroczonym terminem płatności. Posiadam kartę kredytową Master Card zabezpieczoną chipem. Nigdy jej nie zgubiłęm ani nie użyczałem nikomu, a numer PIN znam tylko ja. Kratą tą regulowałem jedynie płatności w sklepach i restauracjach. Nigdy nie wypłacałęm nią gotówki z bankomatu!
O wypłacie dowiedziałem się przeglądając rachunki do konta na stronie inetrnetowej banku. W banku powiedziano mi, że karty z chipem są praktycznie nie do podrobienia. Aby odzyskać skradzione pieniądze muszę udowodnić, że jestem ofiarą przestępstwa ( skimming )
Proszę o pomoc, może ktoś był w podobnej sytuacji i ma jakiś pomysł i uwagi jak nalepiej rozwiązać taki kłopot.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak byłby to złodziej to by wyczyścił do zera, poszukaj w rodzinie.xx
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

do góry