Widok

UWAGA na sklep RODZYNECZKI

Witam, dziś zostałam upokorzona w sklepie Rodzyneczki w Pruszczu Gd. W sumie nawet dwa razy.

Po raz pierwszy, przy wejściu do sklepu.
Kasjerka powiedziała że nie mogę wejść na sklep z wózkiem (a raczej z fotelikiem maxi cosi do 13 kg z upchanym w nim 9,5kg niemowlakiem i ze stelażem BEZ koszyka na zakupy). Zapytałam ją w jaki sposób mam w takim razie zrobić zakupy bo fotelik do ich koszów na zakupy nie wchodzi a nie zostawię dziecka przed sklepem przecież. Poza tym robienie zakupów z fotelikiem w obu rękach (fotelik + 9,5kg dziecko jest naprawdę ciężki) jest fizycznie niemożliwe. Kasjerka oczywiście nie chciała wziąć odpowiedzialności za moje dziecko bo nie daj boże coś by się stało to ona by za to odpowiadała prawnie (a ja bym nawet nie zostawiła dziecka samego przed wejściem do dużego sklepu). No więc zapytałam, a ona mi na to że JEJ TO NIE INTERESUJE jak będę zakupy robić a z wózkiem nie wejdę bo zbyt wiele kradzieży mają w sklepie!!! Poprosiłam żeby spojrzała na mój wózek i powiedziała mi gdzie ja bym mogła upchać tam cokolwiek, a ona wzruszyła ramionami. Zostałam więc potraktowana złodziejka bez fizycznej możliwości zrobienia zakupów w sklepie.

Drugi raz upokorzył mnie właściciel sklepu w czasie rozm telefonicznej. Chciałam mu zwrócić uwagę na paradoks sklepu dla dzieci w którym nie można zrobić zakupów z niemowlęciem :( Powiedział mi że matki z dziećmi kradną najwięcej, on jest stratny o 6 tysi i nawet ZAKŁĄDAJĄC że nie kradnę (o żesz kuwa) to wchodząc na sklep z wózkiem musiałabym zapłacić o 10% więcej za towar????. Jak dla mnie => chora teoria i chory ten sklep.

Tak więc Drogie Mamy, jeśli nie lubicie kiedy traktują Was jak złodziejki z dzieckiem w wózku NIE RÓBCIE zakupów w sklepie RODZYNECZKI.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 20
Nie wiem o co taka wielka afera...? Może konkurencja próbuje dołek podkopać? Zakupy w rodzyneczkach / babypolu robię od dawna - przy starszej córeczce zamawiałam przez neta, przy młodszej mam już ten komfort, że jadę na zakupy bo sklep otworzyli (choć czasami jak nie mam czasu podjechać, to też przez neta zamawiam). Za każdym razem jestem baaardzo zdowolona. Ceny super (w wielu przypadkach lepsze niż w Akpolu), świetna obsługa, jak zamówiłam coś przez neta i wyayłka miała się opóźnić, lub czegoś zabrakło, zawsze dzwonili - nigdy nie wysyłali losowo. Teraz w sklepie też super - dziewczyny doradzą, ale nie są nahalne i za plecami nie łażą. Jak dla mnie wszystko super. NIe wiem skąd te negatywne opinie, a już, jak dla mnie przegięcie totalne wystawiać jakiekolwiek opinie, jeśli ktoś nie zna sklepu, nigdy tam nie był i nie zamawiał. Może tak kobietki same byście się przekonały, zamim kogoś kamieniami obrzucicie? A może Doris za coś się mści? Albo jezt z konkurencji i chce opinię zepsuć?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
a właśnie miałam kupić śpioszki u nich na allegro, skoro tak postępują to wolę zapłacić nieco więcej ale takich zachowań popierać nie będę.
gdyby chociaż część matek mnie poparła to facet by się na rynku długo nie utrzymał
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
~mamaantosia - Nie przekłamuj faktów - nie po "Waszych doświadczeniach" tylko po doświadczeniu jednej jedynej osoby - jakiejś dori, bo reszta, podobnie jak Ty, tylko ślepo wtóruje i pisze że nie pojedzie do sklepu - Ci co byli jakoś mają inne zdanie. Chyba warto się zastanowić nie uważasz? Z doświadczenia wiem że do Babypolu bez problemu wjeżdża się z wózkiem i jak inni którzy tam byli potwierdzam że ceny zdecydowanie niższe niż w Akpolu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry