Widok
widze ze misiek probuje zrobic sobie watek o wiekszej liczbie wpisow
jak nazwalam kogos pajacem na forum to napisala do mnie jedna wacpanna bodajze natalka z treka ze sie nie znam na zartach i ich obrazam a ten ......misiek nazywa nas starymi dupami chcial bys miec takie szybkie dypy jak my i dobija cie fakt ze nawet taka cie nie chce :)
jak nazwalam kogos pajacem na forum to napisala do mnie jedna wacpanna bodajze natalka z treka ze sie nie znam na zartach i ich obrazam a ten ......misiek nazywa nas starymi dupami chcial bys miec takie szybkie dypy jak my i dobija cie fakt ze nawet taka cie nie chce :)
Starsze Kobiety około 30! Nie no, skonam! :D :D :D
Wy Młode Dupy jesteście!
A Misiek, Młody Dupek, jak również takie stare dupki jak ja, cieszymy się, że Wy, Młode Dupy, wogóle chcecie z nami gadać. I jeździć rowerem. Byle w kasku... Tyle, że różnie dajemy temu wyraz. Otóż melodramatyzm Miśka różni się od innych. Dopiero przy bezpośrednim spotkaniu Misiek odkrywa niezgłębione pokłady uroku osobistego i czułości.
Powodzenia, Młode Dupy! :)
Wy Młode Dupy jesteście!
A Misiek, Młody Dupek, jak również takie stare dupki jak ja, cieszymy się, że Wy, Młode Dupy, wogóle chcecie z nami gadać. I jeździć rowerem. Byle w kasku... Tyle, że różnie dajemy temu wyraz. Otóż melodramatyzm Miśka różni się od innych. Dopiero przy bezpośrednim spotkaniu Misiek odkrywa niezgłębione pokłady uroku osobistego i czułości.
Powodzenia, Młode Dupy! :)
Misiek napisał(a):
> Jaka szybka odpowiedz:) czy szanowne Panie siedza na tym forum
> cala dobe?? czy to jakies ustawienie w komputerze ze jak ktos
> cos wpisze to wlacza sie syrena i trzeba leciec odpisac:D:D:D:D
A co sie z miskiem stalo jakas kulturka sie wlaczyla no wow zaczynasz wychodzic na ludzi
> Jaka szybka odpowiedz:) czy szanowne Panie siedza na tym forum
> cala dobe?? czy to jakies ustawienie w komputerze ze jak ktos
> cos wpisze to wlacza sie syrena i trzeba leciec odpisac:D:D:D:D
A co sie z miskiem stalo jakas kulturka sie wlaczyla no wow zaczynasz wychodzic na ludzi
PawełMTB napisał(a):
> Witam. Ja uważam że Misiek ma racje, dosiadły sie do komputerów
> jakies dewoty
Dewoty? Paweł, opamiętaj się!
To tak, jakbyś o Dom Perignon mówił, że za kwaśny...
One mają w sobie słodycz słońca,
wiatr zielonych wzgórz
pieszczący południowe zbocza.
One mają w dłoniach płatki róż,
uśmiech wiecznie młody,
ognia blask w dziewczęcych oczach...
Wzruszyłem się... Misiek, podaj chusteczkę... :D :D :D
> Witam. Ja uważam że Misiek ma racje, dosiadły sie do komputerów
> jakies dewoty
Dewoty? Paweł, opamiętaj się!
To tak, jakbyś o Dom Perignon mówił, że za kwaśny...
One mają w sobie słodycz słońca,
wiatr zielonych wzgórz
pieszczący południowe zbocza.
One mają w dłoniach płatki róż,
uśmiech wiecznie młody,
ognia blask w dziewczęcych oczach...
Wzruszyłem się... Misiek, podaj chusteczkę... :D :D :D
hmmmmmmmmm, ale wy wszyscy jesteście powazni i dorośli. łałałiła. już sie uspokajam, przemówiliście mi dorozsądku. co ja sobie myślałem?!?!? tak arogancko się odnosiłem do Was wszystkich, matek, kobiet, dorosłych ludzi. Jakiż byłem nierozważny i chamski. Dziękuje Wam wszystkim, teraz to rozumiem, ileż można się nauczyć od takich wspaniałych ludzi jak Wy.......................................NOT!
tanka napisał(a):
> Za późno..
> Nie widzisz, ze tonie w gilach ??
> Będzie czym smarować łańcuch..
***Z pamiętnika ochotnika***
" Ja mam RST gila i tez chodzi jak mażenie :D"
***koniec cycaty***
pisownia orginalna
A swoją drogą na czasówce w Karpaczu Dekker nieźle tonął w gilach. Pierwszy raz w życiu widziałem człowieka tak usmarkanego...
> Za późno..
> Nie widzisz, ze tonie w gilach ??
> Będzie czym smarować łańcuch..
***Z pamiętnika ochotnika***
" Ja mam RST gila i tez chodzi jak mażenie :D"
***koniec cycaty***
pisownia orginalna
A swoją drogą na czasówce w Karpaczu Dekker nieźle tonął w gilach. Pierwszy raz w życiu widziałem człowieka tak usmarkanego...