Witam. Uczęszczam na tę siłownię od miesiąca. Znalazłam razem z 2 koleżankami ofertę w internecie o bezpłatnym i treningu. Postanowiłyśmy z tego skorzystać. Po pierwszym treningu byłyśmy bardzo podekscytowane, podobał nam się sprzęt a obsługa była bardzo miła. Jednak po treningu pani zaproponowała nam podpisanie umowy na 3 msc, powiedziała, że ma dla nas specjalną ofertę mianowicie 80 zł za miesiąc, byłyśmy bardzo mile zaskoczone, ale musiałyśmy to jeszcze obgadać z rodzicami, gdy to powiedziałyśmy pani, ona powiedziała, że DZISIAJ musimy podjąć decyzję! W końcu jednak podpisaliśmy umowę. Tydzień później okazało się, że moja znajoma również zapisała się na tę siłownię i ona też płaci 80 zł miesięcznie! Poza tym przed podpisywaniem miałam jeszcze wątpliwości, bo praktycznie cały miesiąc będę poza miastem, pani zaoferowała 10 darmowych wejściówek, więc zgodziłam się, gdy upomniałam się o nie dzień później, pani była bardzo zdziwiona i powiedziała, że dostanę wejściówki, gdy skończy mi się karnet. Po trzecie przy podpisywaniu umowy pani powiedziała, że spokojnie możemy dać kartę komuś, dzień wcześniej zawiadamiając ich. Gdy poszła tam, nie została wpuszczona, jednym słowem MASAKRA!