Widok

UWAGA!!!

Właścicielowi ewidentnie nie zależy na klientach. Moje doświadczenie miało miejsce w sobotę 3.05.14r. 10zł za wejście. Wszystko wydawało się świetne do czasu. Barman bardzo często zapomina wydawać drobnej reszty mówiąc, że "za chwilę". Wyłudza w ten sposób napiwki, tu 2zł, tam 3 zł i liczy, że goście są tak mocno upici, że nikt się nie upomni. Druga rzecz i taka przez którą już nigdy tam nie wrócę jest taka, że impreza w sobotę powinna trwać według informacji do 04:00, tymczasem już o 03:15 właściciel wpada i biega jak ze s****zką by wszystko zamknąć. Ścisza i wyłącza muzykę pomimo ludzi na parkiecie, chamsko wyprasza i tak samo odzywa się do kobiet, ewidentnie cierpi na PMS pomimo, że jest mężczyzną. Nie polecam i przestrzegam!!!!
Moja ocena
Romantica kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

musiala byc niezła pomrocznosc jak czas sie nie zgadzał i muzyka się sciszała,szefa nie było widać tym bardziej aby rozrabiał,my bawiliśmy sie dobrze powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani klamie ale mimo.Wszystko zapraszam na kawe bo alkoholu nie powinna pani pic barman
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nieprawda nie wymuszam od gosci napiwki dobrze zarabiam PANI MONCIWODO
Poco pani wypisuje takie glupoty o mnie zostawilem bar ilatalem do pani stolika z zamowieniem nie dawala mi pani ani grosza napiwku bylem mily i uprzejmy czy ktos daje napiwki czy nie obsluguje tak samo nie ladnie z pani strony podlosc ludzka nie ma granic to tyle
do góry