Widok
Uber Trójmiasto - zostań kierowcą i zarabiaj
Opinie do artykułu: Uber Trójmiasto - zostań kierowcą i zarabiaj.
Uber to aplikacja mobilna, która została stworzona w 2009 r. Korzystają z niej zarówno osoby poszukujące przejazdu w mieście, jak i kierowcy, którzy mogą im zaproponować transport. W Polsce z tej opcji przewozu korzysta już ponad milion pasażerów. Dużym ułatwieniem jest możliwość poznania kosztu transportu z wyprzedzeniem - to jedno z usprawnień wprowadzonych przez Ubera.
Nawiązanie współpracy z Uberem
Uber Trójmiasto oferuje kilka opcji nawiązania współpracy. Dzięki temu ...
Uber to aplikacja mobilna, która została stworzona w 2009 r. Korzystają z niej zarówno osoby poszukujące przejazdu w mieście, jak i kierowcy, którzy mogą im zaproponować transport. W Polsce z tej opcji przewozu korzysta już ponad milion pasażerów. Dużym ułatwieniem jest możliwość poznania kosztu transportu z wyprzedzeniem - to jedno z usprawnień wprowadzonych przez Ubera.
Nawiązanie współpracy z Uberem
Uber Trójmiasto oferuje kilka opcji nawiązania współpracy. Dzięki temu ...
uber NIE
Dlaczego nie warto jeździć uberem? Bo nie jesteś ubezpieczony w razie wypadku możesz się w d*pe pocalowac. Czemu uber jest tańszy ? Bo jeździ nielegalnie. Kierowcy bez jakichkolwiek badań, auta kij wie w jakim stanie . Nie mają kosztów związanych z przynaleznoscia korporacyjna ,kogut, kasa fiskalna itd. Oczywiście jestem za konkurencją, ale na równych zasadach. Dlatego uberowi mówię NIE. P.S. Nie jestem taxowkarzem więc się nie spisać uberowskie niemocy.
Nie widziałeś to nie gadaj i gdzie napisane że to korporacja.. prywaciaze taxiarze z malym kogutem bez zadnych reklam, mają takie ceny i jeszcze wyższe. A przyjezdny a zwłaszcza ktoś z zagranicy nie będzie szukał numeru telefonu do korporacji a potem i tak go nie zrozumieją. Tylko wsiadzie do pierwszej lepszej która stoi.
poczytajcie artykuly o taksowkarzu z korporacji ktory wywiozl klientke do lasu.
Albo o taksowkarzu z korporacji ktory gwalcil ormianke. Do tego jezdza dluzszymi trasami i nabijaja impulsy na zawyrzonych taksometrach. Ja od kilku lat jezdze tylko uberem. Zawsze na czas i zawsze tanio a kierowcy bardzo kulturalni. Mialam nawet okazje przeleciec sie helikopterem za 20 pln. I co ? Macie takie promocje w taksowkach ?
OBLUDA I PARANOJA
Brawo jezdzijcie tym dalej. Potem sie dziwicie, ze nie ma na emerytury, przedszkola, sluzbe zdrowia, drogi itd, bo podatki z takich czy innych... nie sa odprowadzane, juz widze jednego z drugim ktory jezdzi uberem i po drodze: "zobacz helena jaka ch...a droga, gdyby to przedszkole zrobili blizej nas to nie trzebaby bylo zapierda... uberem" (za pare zlotych mniej niz taxi), zadowolony bo "zlotowie" nie dal zarobic
Jeżdżę w opti taxi i powiem że da się dobrze zarobić. Ceny mamy niższe więc ludzie chętniej korzystają z takich usług. W ciągu dnia mam sporo kursów. Wydaje się że to tylko młodzi ludzie obsługują smartfony i aplikacje a to nieprawda bo zdarza się że przewożę i starsze osoby. Technologia się posuwa.