Widok

Ubrania, rozm. 8-10 (36-38), zestaw I

Ubrania, rozm. 8-10 (36-38), zestaw I
Zaczynam powoli robić wiosenne porządki i znalazłam w szafie trochę rzeczy w które już się nie mieszczę albo po prostu znudziły mi się i zajmują mi tylko miejsce. Zamienię cały zestaw na:

- symboliczne 50zł lub
- 2 siatki słodyczy (mogą to być ciastka, cukierki, batony, chipsy, paluszki, krakersy - co kto woli, ale nie kawa, bo nie piję:)) lub
- zaproponuj coś:) może jakiś ciekawy płaszczyk (rozm. 10) albo buciki (39). Albo może akurat chcesz się pozbyć jakiejś jasnej szafy w nienagannym stanie, bo właśnie czegoś takiego również szukam;) Czekam na propozycje.

Ubrania w stanie od dostateczny do bardzo dobry. Niektóre z nich założone tylko 1-2 razy (szara sukienka "biurowa", fioletowa spódniczka z kokardką, czarne bluzeczki ze świecącymi elementami, szara narzutka, bluzeczka w stylu gorsetowym), inne noszone dosyć długo, widoczne ślady użytkowania, ale szkoda mi wyrzucić.
Rozmiar 8-10 (36-38), z tym że osoba z rozmiarem 10 (38) może mieć problem z wciśnięciem się w niektóre z ciuszków (bo ja już mam:P). W razie pytań pisać na maila.

Odbiór osobisty z Przymorza (zaraz obok SKM).

Zapraszam, bo naprawdę warto!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sukienka, spódniczka i narzutka - zarezerwowane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry