Widok

Ukradli Audi A4

Banino Temat dostępny też na forum:
Witam
Proszę o pomoc w odnalezieniu sprawców zuchwałej kradzieży samochodu z podjazdu na ul. Goździkowej nr30 (Audi A4 Kombi kolor srebrny) Dziś w nocy ok godz.3 rano
Proszę sąsiadów którzy mieszkają na tej ulicy o jakąś informacje może ktoś coś widział?
Proszę o telefon 501-372-157 lub na Komisariat Policji w Żukowie 58 685-21-70

Dziękuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Takie auto to już na części rozłożone bo popularne a części trzeba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a może jakieś szczegóły? nr rejestracyjny rocznik model lub coś w ten deseń.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rejestracja GKA7PU7 rok 2005 Kombi kolor srebrny tył i bok szyb przyciemnie
bo zlodziej na bank jezdzi z oryginalnymi blachami...
a4 to chodliwy towar na zlodziejskim rynku, zlodzieje kradna, buraki kupuja, mysle ze nie ma raczej szans na odzyskanie auta a policja sprawe za miesiac umorzy z powodu niewykrycia sprawcow, taki lajf, mozna sie tylko wkurzac i nastepnym razem nie inwestowac w zlodziejskie marki... lub zainwestowac w dobre ubezpieczenie :/ wspolczuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poszkodowana, niejednokrotnie wracalem z pracy w nocy (rowniez srebrnym kombi z przyciemnianymi szybami) I bylem zatrzymywany do kontroli przez Policje. Tlumaczyli, ze kontrola rutynowa, bo takie auta czesto gina. Dlatego tez mysle, ze Twoje auto stoi gdzies jeszcze w poblizu, gdzies w "dziupli"-garazu I pojedzie dalej w porze dziennej. W kilku miejscach w Baninie sa kamery, moze warto sprawdzic zapis, moze cos sie nagralo. Trzymam kciuki, ze odzyskasz. 4 lata temu przyszli nad ranem po moje auto (byl za ogrodzeniem). Z brama I drzwiami auta sobie poradzili. Sploszylem ich przez przypadek, auta nie zabrali. Policja nie przyjechala, tlumaczyli, ze po co jak auto zostalo.Auto sprzedalem w ciagu miesiaca jak mi poradzono. Teraz mam takie zabezpieczenia, ze nie chcialbym byc na miejscu potencjalnego zlodzieja....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co dziwniejszego po moje auto tez przyszli mniej wiecej w tej samej porze, ok.25 stycznia, tylko 4 lata temu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Współczuję sąsiadko, mam nadzieję, że AC było bo jednak auto wysokiego ryzyka :(

Rozgłaszaj gdzie możesz, często zostawiają auta na parkingach żeby "ostygły" trochę, może ktoś zauważy.
Wydaje mi sie ze wlasnie sasiad naprzeciwko nr 30 ma kamere moze cos zobaczyla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O to ciekawe sąsiad tak się boi o swoje mienie że monitoring musiał zamontować ? No niezła dzielnica rośnie ,,,,,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Rowniez mam w planach zainstalowac kamere. Sasiedzi wydaja sie wporzadku i raczej ich bym sie nie obawial. Nie wiadomo kto tu sie jeszcze kreci a kamera moze odstraszyc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry