Widok
Ukradli Audi A4
Witam
Proszę o pomoc w odnalezieniu sprawców zuchwałej kradzieży samochodu z podjazdu na ul. Goździkowej nr30 (Audi A4 Kombi kolor srebrny) Dziś w nocy ok godz.3 rano
Proszę sąsiadów którzy mieszkają na tej ulicy o jakąś informacje może ktoś coś widział?
Proszę o telefon 501-372-157 lub na Komisariat Policji w Żukowie 58 685-21-70
Dziękuję
Proszę o pomoc w odnalezieniu sprawców zuchwałej kradzieży samochodu z podjazdu na ul. Goździkowej nr30 (Audi A4 Kombi kolor srebrny) Dziś w nocy ok godz.3 rano
Proszę sąsiadów którzy mieszkają na tej ulicy o jakąś informacje może ktoś coś widział?
Proszę o telefon 501-372-157 lub na Komisariat Policji w Żukowie 58 685-21-70
Dziękuję
bo zlodziej na bank jezdzi z oryginalnymi blachami...
a4 to chodliwy towar na zlodziejskim rynku, zlodzieje kradna, buraki kupuja, mysle ze nie ma raczej szans na odzyskanie auta a policja sprawe za miesiac umorzy z powodu niewykrycia sprawcow, taki lajf, mozna sie tylko wkurzac i nastepnym razem nie inwestowac w zlodziejskie marki... lub zainwestowac w dobre ubezpieczenie :/ wspolczuje.
a4 to chodliwy towar na zlodziejskim rynku, zlodzieje kradna, buraki kupuja, mysle ze nie ma raczej szans na odzyskanie auta a policja sprawe za miesiac umorzy z powodu niewykrycia sprawcow, taki lajf, mozna sie tylko wkurzac i nastepnym razem nie inwestowac w zlodziejskie marki... lub zainwestowac w dobre ubezpieczenie :/ wspolczuje.
Poszkodowana, niejednokrotnie wracalem z pracy w nocy (rowniez srebrnym kombi z przyciemnianymi szybami) I bylem zatrzymywany do kontroli przez Policje. Tlumaczyli, ze kontrola rutynowa, bo takie auta czesto gina. Dlatego tez mysle, ze Twoje auto stoi gdzies jeszcze w poblizu, gdzies w "dziupli"-garazu I pojedzie dalej w porze dziennej. W kilku miejscach w Baninie sa kamery, moze warto sprawdzic zapis, moze cos sie nagralo. Trzymam kciuki, ze odzyskasz. 4 lata temu przyszli nad ranem po moje auto (byl za ogrodzeniem). Z brama I drzwiami auta sobie poradzili. Sploszylem ich przez przypadek, auta nie zabrali. Policja nie przyjechala, tlumaczyli, ze po co jak auto zostalo.Auto sprzedalem w ciagu miesiaca jak mi poradzono. Teraz mam takie zabezpieczenia, ze nie chcialbym byc na miejscu potencjalnego zlodzieja....