Widok
Ul. 3 Maja przy Forum Gdańsk ...
Ul. 3 Maja przy Forum Gdańsk zamknięta już w dwie strony. Przy wjeździe na parking stoi straż miejska i wszystkich zawraca. Od strony aresztu nie można jechać prosto ani w lewo można tylko skręcić w prawo w stronę ul. Kartuskiej. Z ul.Kartuskiej można tylko jechać prosto, nie wiem czy w lewo także jednak w prawo na pewno nie
więcej
więcej
Zobaczymy co powiesz
Jak po 6 miesiącach od remontu będą poprawki i kolejne utrudnienia. Potem po 3 miesiącach kolejne, potem po miesiącu znowu a potem torowisko znów będzie wyglądało jak teraz. Obym się mylił, ale za długo mieszkam w Gdańsku żeby bezkrytycznie podchodzić do jakiejkolwiek inwestycji.
A wystarczyło by aby kierowcy myśleli, tylko tyle i aż tyle. Na Łostowickiej na dole prawy pas lawa, lewy i do skrętu zawalone po samą górę cmentarza, Odstępy po 30m , no bo co mnie reszta, ja musze FB odczytać. Mam pomarańczowe wjadę na skrzyżowanie, zablokuje co mnie to. Po co ruszać na zielonym, jeszcze tylko odpisze do niuni świat się nie zawali jak tylko ja przejadę na pomarańczowym. Itp itd.
Obserwacje z dziś rana, jadąc ledwo 8km do pracy.
Obserwacje z dziś rana, jadąc ledwo 8km do pracy.
problemem nie jest ten remont a brak dróg alternatywnych, likwidowanie pasów, wstawianie znaków wjazdów, budowanie przejść dla pieszych nad tunelami. Ty naprawdę myślisz że jazda przez centrum dla kierowców jest synonimem lukusu? Myślisz ze kierowca od samego rana jest podekscytowany żeby pognać 3 maja? Jesli checą zamknać ruch w centrum to dajcie kierowcą alternatywę żeby to centrum ominąć