Widok

Ul. 3 Maja przy Forum Gdańsk ...

Ul. 3 Maja przy Forum Gdańsk zamknięta już w dwie strony. Przy wjeździe na parking stoi straż miejska i wszystkich zawraca. Od strony aresztu nie można jechać prosto ani w lewo można tylko skręcić w prawo w stronę ul. Kartuskiej. Z ul.Kartuskiej można tylko jechać prosto, nie wiem czy w lewo także jednak w prawo na pewno nie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wystarczyło by aby kierowcy myśleli, tylko tyle i aż tyle. Na Łostowickiej na dole prawy pas lawa, lewy i do skrętu zawalone po samą górę cmentarza, Odstępy po 30m , no bo co mnie reszta, ja musze FB odczytać. Mam pomarańczowe wjadę na skrzyżowanie, zablokuje co mnie to. Po co ruszać na zielonym, jeszcze tylko odpisze do niuni świat się nie zawali jak tylko ja przejadę na pomarańczowym. Itp itd.
Obserwacje z dziś rana, jadąc ledwo 8km do pracy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kierowcy nie blokujcie skrzyżowań!

Rano jest dramat na skrzyżowaniu armii krajowej okopowa podwale przedmiejskie kierowcy bezszczelnie wymuszają pierwszeństwo z ul AK w okopowa a kierowcy z Podwala przedmiejskiego stoją policja dawać mandaty !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Weź moje walizeczki z narzędziami i chodź, jak na pomocnika instalatora przystało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Analiza? Zdrowy rozsądek?
Tego brakuje tym co planują przepływ drogowy.
Muszą zawsze czymś zaskoczyć.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

W korkach tez nikt z wlasnej woli nie stoi

Życie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Było skorzystać z zkm ale lepiej mruczeć i narzekac. Za zakrętem jeszcze po tysiaku za smog.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15

co za sens co za logika!!!!!!

zamknąć nowootwarte przejście dla pieszych!!!!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Było wiadomo

Nie wierzę xD . Od miesięcy lokalne media trąbią o remoncie i poszczególnych etapach przebudowy skrzyżowania wraz z mapką i terminami utrudnień. Można było się przygotować na korki i/lub znaleźć alternatywną trasę przejazdu/środek lokomocji.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 21

Dokładnie tak !

Dokładnie, każdy mógł się przygotować na ta sytuacje.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jak miejskie spółki planują pomóc w udrożnieniu drogi? Bo zamknięcie nie jest rozwiązaniem. Może niech pracują popołudniami i nocami. To miało być przyjazne mieszkańcom miasto.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale to jest wynik analizy, jakości nie było w warunkach zamówienia :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wsiadaj w komunikację miejską

A problem zniknie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Zobaczymy co powiesz

Jak po 6 miesiącach od remontu będą poprawki i kolejne utrudnienia. Potem po 3 miesiącach kolejne, potem po miesiącu znowu a potem torowisko znów będzie wyglądało jak teraz. Obym się mylił, ale za długo mieszkam w Gdańsku żeby bezkrytycznie podchodzić do jakiejkolwiek inwestycji.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zamknięcie 300m odcinka drogi cofnęło Gdańsk o dwie dekady w tył, kiedy to na Armii Krajowej były korki od Łostowickiej do samego centrum. Brawo!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiesz co, jeśli planujesz duży remont bez dostosowania ruchu drogowego, poprzez chociażby zmianę synchronizacji swiateł, to tak, lepiej niech nie robią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry