Widok
Ogólnie to na Cynamonowej są same domy . A te mieszkania w szeregowcu na cynamonowej mają jednego właściciela , więc nikt nie kupił na tej ulicy mieszkania w szeregowcu. Następnym razem się doinformuj a dopiero później spróbuj napisać coś mądrego.
Jeżeli , chodzi o dojście do szkoły to zależy w jakim wieku dziecko . Starsze dzieci sąsiadki jeżdżą na rowerach , Ja swoją sześciolatkę wożę samochodem .
Jeżeli , chodzi o dojście do szkoły to zależy w jakim wieku dziecko . Starsze dzieci sąsiadki jeżdżą na rowerach , Ja swoją sześciolatkę wożę samochodem .
nie ma co się złościć bo prawdy nie zakrzyczysz. Nie uogólnia sie ,że wszyscy brudzą ale większość ludzi z tego nowego osiedla nie dba niestety o czystość na osiedlu a wyprowadzanie psów pod płot innych mieszkańców to jest nagminne.
Beznadziejni to są ludzie , którym zwracasz uwagę i jeszcze po chamsku odpowiadaja. Wyprowadzaj u siebie na trawnik bo ja nie mam zamiaru sprzatąć po Twoim psie. Stawiam samochód czasem za płotem i wieczorem idąc wdeptuje w prezent od Twojego psa.Mało tego, wyprowadzaja psy nawet na plac zabaw przy Pszennej. I kto tu jest beznadziejny
Beznadziejni to są ludzie , którym zwracasz uwagę i jeszcze po chamsku odpowiadaja. Wyprowadzaj u siebie na trawnik bo ja nie mam zamiaru sprzatąć po Twoim psie. Stawiam samochód czasem za płotem i wieczorem idąc wdeptuje w prezent od Twojego psa.Mało tego, wyprowadzaja psy nawet na plac zabaw przy Pszennej. I kto tu jest beznadziejny
a Tym co tak krzyczą , że mieszkamy w blokowisku to nawet ten dom jednorodzinny nie pomorze pfff też mi prestiż . Słoma z butów wystaje , bo temat Was nie dotyczy a wszędzie swoje trzy grosze o psich kupach , blokowiskach itd . Mało tego , jest takie powiedzenie kozak w necie pi*** w necie. Gadacie o tych kupach tyle , ale nikt nie zwróci nikomu uwagi na gorącym uczynku. pff żal.
sama jesteś żal
Nawyki przeniesione niestety z blokowisk i tylko o to tu chodzi. Jaka słoma z butów , komu? Syf macie , śmieci pełno przy waszych płotach, psy wyprowadzacie komuś pod furtki, wieczne roszczenia ,że autobus pod drzwiami nie staje. Nawet rosliny , które Wam developer posadził za płotem latem zarastają chwastem i więdną.
Nic pozytywnego nie wnosicie i dziwisz się ,że ludzie lubią porządek w naszej wsi? G.o mnie obchodzi ,że mieszkasz gdzie mieszkasz ale nie rób syfu innym. DOTARŁO!
Jak się zwraca takim uwagę to dopiero słoma z butów wystaje, niech Ci pies Twojego sąsiada nas............ra pod drzwiami to może zakumasz ,że nie jest to fajne. Dalej wymieniać?
Jak tu mieszkasz to się dostosuj i nie rób syfu.
Nawyki przeniesione niestety z blokowisk i tylko o to tu chodzi. Jaka słoma z butów , komu? Syf macie , śmieci pełno przy waszych płotach, psy wyprowadzacie komuś pod furtki, wieczne roszczenia ,że autobus pod drzwiami nie staje. Nawet rosliny , które Wam developer posadził za płotem latem zarastają chwastem i więdną.
Nic pozytywnego nie wnosicie i dziwisz się ,że ludzie lubią porządek w naszej wsi? G.o mnie obchodzi ,że mieszkasz gdzie mieszkasz ale nie rób syfu innym. DOTARŁO!
Jak się zwraca takim uwagę to dopiero słoma z butów wystaje, niech Ci pies Twojego sąsiada nas............ra pod drzwiami to może zakumasz ,że nie jest to fajne. Dalej wymieniać?
Jak tu mieszkasz to się dostosuj i nie rób syfu.
100% racji, dobrze im napisałeś/aś. Pamietam Banino jako fajne, przyjazne i czyste miejsce, a teraz pożal się Boże, syf i malaria. Wieczne narzekania, nie pasuje im płot sąsiada, nie pasuje autobus...Jakbyście wywalili 500-600 tys. na budowę domu jednorodzinnego, to byście tego nie mieli, tu tkwi różnica, zapłaciliście za szereg a macie roszczenia jak za willową dzielnicę.
A do osobnika mm- Pomorze to taka kraina historyczna albo tez i nazwa regionu, z powiedzeniem też pomyliłeś" kozak w necie,pi...w świecie" tak na marginesie.
A do osobnika mm- Pomorze to taka kraina historyczna albo tez i nazwa regionu, z powiedzeniem też pomyliłeś" kozak w necie,pi...w świecie" tak na marginesie.