Widok

Ul. Rdestowa

W tragicznym stanie, ta ulica powinna zostać wyłączona z użytku w czasie budowy tej Trasy Kaszubskiej.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie jest ta droga super??

Kolejny beton...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ile jeszcze lat mają byc te utrudnienia

wg ciebie, rok, 2, 3? A oni to za darmo robią ?? Pierwszy raz buduja biedaczki? Dzieki takim barankom, jak ty mamy coraz większy burdel w tym kraju

Droga kaszubska

Teraz płacz, że drogi zniszczone i korki. Trzeba było nie zgadzać się na budowę węzła w środku miasta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dąbrowa - tragiczny stan wielu dróg

Na Dąbrowie coraz więcej dróg w tragicznym stanie. Od dużej szkoły do ronda dziura na dziurze dziurę pogania... Ominąć się nie da bo same dziury. Ciekawe kiedy to naprawią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest kpina, droga w takim stanie powinna być albo wyłączona z ruchu (ale to by byl dramat totalny) albo remontowana po jednym pasie, to wygląda gorzej niż droga w lesie! Dodatkowo te pachołki/słupki, które stawiają na budowanych odcinkach nie da się momentami rozeznać czy to jest zamknięta droga czy nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwierz mi że różnica jest spora

Przed budowa była ścieżka rowerowa. Dobry szeroki chodnik oraz ulica po remoncie i wymianie nawierzchni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A najbardziej żałosne jest to,

że 90 lat temu Niemcy budowali szybko i sprawnie swoje drogi i autostrady i nie przeszkadzała im zima ani lato. U nas zwasze musi być Polski Ład. Taki klimat panie, taki klimat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na zdjeciach widze ze robia ci ulice a ty w jazgot wpadasz,za wolno? zapros katarzyne D. w 5 dni zrobi

jedno jeszcze w ,,portowym"oplu nie trzeba bylo sprezyn obcinac i cienkich laczy zakladac

gansk,pruszcz a nawet wejerowo gdyni dogonic nie moga!

to ma ja plackowac,czy robic nowa?

Ja bym puścił jeszcze tamtędy tramwaj
do góry