Widok

Ulica i kostka wysmarowana olejem na wysokości Storczykowej 7

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Rozumiem, że przydarzyła się awaria i wyciekł olej, ale czy nie można było tego posprzątać po sobie ?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
to zza bramy przy Storczykowej 7. Ci mieszkańcy widzę odkąd się odgrodzili jakoś słabo szanują to co jest poza ..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jakbym wiedział, który to typ to bym go podał na Straż miejską. Co oni robią w swoim .. mnie nie interesuje, dopóki mi do ogrodu oleju nie leją ani na drogę po której jeżdżę. Jeżdżąc po tłustym przenoszę to na własny teren za który zapłaciłem z własnej kieszeni.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie a może do nich ktoś przyjechał z zepsutym zbiornikiem np z drewnem i pojechał:-) i co zrobisz? Ale fakt to nie zejdzie niczym...jak coś takiego się czyści?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba wezwać Straż Pożarną mają na to środek, nic za to się nie płaci
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Leroy można kupić specjalny płyn do czyszczenie plam z oleju. Drogi nie jest.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wygląda to tragicznie, co do mnie ktoś przyjeżdża to pyta sie co tu sie stało
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
ten ktoś matołki, zauważył uszkodzenie swojej miski olejowej, wziął wiaderko i parę kursów z piaskiem zrobił żeby zebrać ten olej, potem wziął miotełkę i wszystko potem zebrał, potem znowu wziął wiaderko i wodę z płynem odpowiednim i szorował wieczorem. Więc można te plamy dotknąć i się nie ubrudzisz. Więc zrobił ten ktoś to co mógł. Na pewno się starał. Więc przestańcie pitolić farmazony. Kostki brukowej nie zmieni. Niestety zdarza się.
Widzę , że macie czas na obserwację z okien, macie czas na opisywanie d*pereli w necie w czasie pracy lub na bezrobociu (zamiast właśnie wtedy szukać pracy), albo macie czas w czasie nauki dzieciaki. Macie czas na namawianie innych na zgłoszenie na Straż Miejską lub Straż Pożarna ale samemu już nie możecie tego zrobić matoły!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
Szanowny gda dlaczego używasz takiego języka? Grzeczniej, proszę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry