Widok

Ulubione puby, kluby

Jakie są wasze ulubione puby, kluby tam gdzie lubicie sobie usiąść i porozmawiać a czasami zabawić.
Ja ostatnio chodzę do Club Caffe w Sopocie.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bardzo lubie pub YESTERDAY, chociaż jest tam drogie piwo 6 zł....to można sobie usiąśc pogadać ,,,a nawet jak ma sie ochote to potanczyć.....fajna muzyka ,chociaż nie zawsze, i DJ-e tacy jacyś ludzcy...może dlatego że jest to jeszcze w miare nowy pub ...zobaczymy jak będzie dalej
ja ostatni najbardziej lubie irish pub na korzennej, kiedys bardzo lubilam celtica ale cos mi sie tam teraz juz nie podoba. we srody bawie sie obowiazkowo w parlamencie na lipozonie i tu pozdrowienia dla wszystkich znajomych. obecnie ciesze sie bo moj kochany orb. znow funkcjonuje pozdrawiam
Też swego czasu chadzałam do Celtica, ale od kiedy dodno niezbyt pasujące tam elementy wystroju (mam na myśli kulę pod sufitem, wszechobecne kolorowe lampy oraz... srebrną folię na filarach), to jakoś zrezygnowałam z tego miejsca.
Tak prawę jednak mówiąc, to nie wiem jak tam jest teraz - może zmieniło się coś na lepsze. Mam nadzieję, bo na prawdę można było tam bardzo miło spędzić czas...
w zeszle wakacje spedzalam wiekszosc czasu w ogrodku w celtiku czekalam z niecierpliwoscia kiedy znowu go otworza i sie cholernie rozczarowalam teraz polecam ogrodek w irishu na korzennej ale niestety koncza nam sie cieple dni a co za tym idzie zamykaja ogrodki :o(

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Wyroby z bursztynu - gdzie tanio kupię??? (4 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie można tanio kupić wyroby z bursztynu??? Może ktoś wie.

Szukam dobrego prawnika do firmy (8 odpowiedzi)

Czy przy prowadzeniu biznesu wykorzystujecie usługi prawnika i w jakim zakresie? Długoterminowo,...

do góry