Widok

Unihokej w Gdańsku

<strong>Unihokej w Gdańsku</strong><br />Szukam partnerów do gry w unihokeja. Gramy od paru lat, ale czasami brakuje nam zawodników do kompletu. Gdańsk-Wrzeszcz, środy 20.15-22.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy jest też jakaś sekcja w unihokeja dla kobiet w trójmieście ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sekcja dla kobiet jest. Druzyna nazywa sie energa olimpia osowa. Wlasnie napisali o nich na trojmiasto.pl w sporcie.
Dalej szukacie ludzi chetnych do gry w unihokeja?miris@op.pl
jeżeli nadal szukacie ludzi,proszę o kontakt,mój mail to : kuba15158@wp.pl
Pozdrawiam
Ja też jestem chętny m.baju85@gmail.com
marian19902@poczta.onet.pl
jestem zainteresowany
Witam. pogrywacie jeszcze? prosze o kontakt magic973@op.pl
Mój syn sporo grywa... :)
Czytałam o enerdze osowa sekcji kobiet to tam grają 4 krotne mistrzynie polski to ja się tam na pewno nie nadaje z moim podstawowym poziiomem gry. Chodzi mi czy jest jakaś amatorska drużyna kobiet, żeby się poruszać w tygodniu po pracy. Grałam w liceum w unihokeja naw-f bardzo mi się ta dyscyplina spodobała. Nie ma problemu z dojazdem może być całe trójmiasto i okolice:)
też chętnie bym pograła w unihokeja :) czy znalazłaś może jakąś amatorską drużynę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, jestem zainteresowany proszę o kontakt lukaszposwiata94@gmail.com
chciałbym dowiedzieć się więcej.
Ja kiedys gralam w liceum w unihokeja czy ktos wie gdzie w trojmiescie jest amatorska druzyna unihokeja, ale nie jakas mistrzowska tylko tak zeby sobie pograc
nie wiem moze by trzeba bylo skrzyknac amatorów wynając sale i sobie pograc kto chetny
Cześć, dziewczyny które pisałyście wyżej - udało się Wam zebrać jakąś drużynę do grania w unihokeja? jeżeli tak to dajcie znać na mail naty88@wp.pl chętnie bym dołączyła do takiej amatorskiej drużyny
Czy to ogloszenie dalej jest aktualne? Chetnie pogralbym amatorsko, oprocz wtorku i srody pasuje mi kazdy dzien tygodnia. Jakby co moj mail: pawelmurek@gmail.com

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry