Widok

Unikajcie nocowania tam

Przepraszam ale nie zauwazylem tam nic pozytywnego. Warunki skandaliczne, wszedzie brudno pajeczyny, niedzialajacy telewizor i poplamiona kanapa ktorej widoku nawet nie chce sobie przypominac. Kabina prysznicowa ktora nie posiada dzrzwi a woda zalewa cala lazienke.Brak internetu... Za to cudo zaplacilem 100 zl za 2 osoby chociaz na oficjalnej stronie jest napisane ze po sezonie cena za dwojke wynosi 80 zl za dobe. Zdecydowanie odradzam nie sugerujcie sie pieknymi fotografiami na stronie hotelu. Rzeczywistosc bardzo odbiega od tego czym szanowny wlasciciel sie szczyci. Pozdrawiam.
Moja ocena
obsługa: 2

wygląd i czystość: 1

wyposażenie: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, byłam w tym pensjonacie 2 dni temu i przyznam, że nie widziałam tam wyżej wymienionych usterek. Pensjonat cały czas się zmienia bylam z mężem też rok temu. W pokojach czysto nowe pościele, pachnąco. Bardzo mili ludzie i obsługa. Bardzo pomocni i towarzyscy. Ja polecam to miejsce. Fajnie wszędzie jest blisko. Pozdrawiam Irena
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z całym szacunkiem ale mam wrażenie że p. Irena to wirtualny wpis wychwalający ten obiekt.
LUDZIE OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!
BRÓD
SMRÓD
I SYF

nigdy nie byłam w tak skandalicznych warunkach
ani czysto, ani pachnąco
ja byłam w czerwcu 2015
ludzie jeśli nie chcecie złapać jakiegoś syfa i możecie pozwolić sobie na szukanie kwaterki w międzyczasie to zachęcam. ja przyjechałam z 4 letnim dzieckiem (4 godz w trasie) i nie miałam możliwości zająć się szukaniem, tym bardziej że był to piątek po południu a w niedzielę z rana już upuściliśmy ten przybytek...
dla zainteresowanych mam fotki ruda1208@o2.pl
pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry