Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - ocena nowy temat Współpracuję z agencją Unikat od ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona z...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 grudnia 2024

Sara - ocena Jesteśmy zachwyceni poziomem obsługi, Pani Halina to profesjonalistka, osoba...
~Sara
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 grudnia 2024

Magdalena - ocena Polecam serdecznie. Niezwykle rzeczowa Pani Halina nie pozostawia...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 8 września 2024

Agnieszka - ocena Bardzo polecam usługi biura Unikat. Pani Halina przeprowadziła nas przez...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 1 sierpnia 2024

Ewa Hammerstein - ocena Kompetentna Pani pośredniczka , znająca się na rynku i wymogach związanych ze...
~Ewa Hammerstein
-

dodano: 29 lipca 2024

Karolina M-Z - ocena Polecam usługi Biura Unikat. Pani Halina zajęła się moją sprawą...
~Karolina M-Z
-

dodano: 25 lipca 2024

Jozef Janiszewski - ocena Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem obrotu nieruchomościami...
~Jozef Janiszewski
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 23 kwietnia 2024

Oliwia Kuchcinska - ocena Polecam z Całego serca P.Halinkę ! Za profesjonalizm , dokładność ,...
~Oliwia Kuchcinska
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 17 kwietnia 2024

Beata M - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Unikat. Dziękuję za...
~Beata M
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 22 lutego 2024

Mariusz - ocena Świetna obsługa. Szybko sfinalizowana transakcja, polecam serdecznie Marius,
~Mariusz
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 10 lutego 2024

Aleksandra - ocena Gorąco polecam, pełen profesjonalizm i wymarzone mieszkanko jest już moje
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 7 lutego 2024

Sebastian Wielgus - ocena Współpracowałem przy zakupie z p.Michałem Dziengo Jr. Współpraca przebiegała...
~Sebastian Wielgus
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 listopada 2023

Maja - opinia Kontakt z firmą Unikat okazał się strzałem w dziesiątkę! W niebywałe krótkim...
~Maja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 lipca 2023

Darek S - opinia Wspaniała robota agencji a w szczególności Pana Michała. Sprzedawaliśmy...
~Darek S
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 czerwca 2023

Katarzyna N - opinia Pani Halina Dziengo z wielkim zaangażowaniem pomaga klientom przejść przez...
~Katarzyna N
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Kozakakiewicz - opinia Profesjonalna i bardzo miła obsługa rodziny Dziengo. Jestem bardzo zadowolona...
~Kozakakiewicz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 lutego 2023

Jerzy Roykiewicz - opinia Bardzo dziekuje Pani Halinie Dziengo za profesjonalna obsluge transakcji....
~Jerzy Roykiewicz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2023

Małgo - opinia Profesjonalne biuro z dużym doświadczeniem, polecam
~Małgo
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lutego 2023

Malgorzata - opinia Bardzo fachowa obsługa, polecam
~Malgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lutego 2023

A Kaminski - opinia Dokonałam transakcji kupna mieszkania przy pomocy biura Unikat i jestem...
~A Kaminski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 stycznia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry