Widok
Urlop,wedkowanie w Szemudzie
Halo wszystkim,wybieram sie w lipcu na urlop do Szemud.Urlop poza wypoczynkiem i zwiedzaniem pieknego regionu Kaszub ma miec jeszcze jeszcze jedna atrakcje-wedkowanie.Jade w te strony po raz pierwszy,wiem o duzej liczbie akwenow wodnych w tej okolicy ale co wybrac?Moze napisze ktorys z kolegow "po kiju"gdzie warto przynete zanurzyc.Pozdrawiam,zycze juz dzis "Smacznego jajka"
Ryszard
Ryszard
Miejsc jest dużo, ale większość stawów prywatne:)
Widocznie wędkarze nie odwiedzają tego forum,albo nie chcą zdradzić miejsca:D.
Jeśli chodzi o samą miejscowość Szemud to nie znam tych okolic,ale niedaleko Bojana znajduje się miejscowość Bieszkowice (na drodze do Wejherowa) Tam jest dosyć duże jezioro.
Na początku koleczkowa zaraz obok drogi jest spory staw(widziałem kiedyś tam coś łowiono:D )
W miejscowości Warzno znajduje się jezioro ale nie mam zielonego pojęcia czy wolno tam łowić.
Tyle ze strony osoby nie siedzącej w temacie wędkarstwa:)
pozdrawiam
Widocznie wędkarze nie odwiedzają tego forum,albo nie chcą zdradzić miejsca:D.
Jeśli chodzi o samą miejscowość Szemud to nie znam tych okolic,ale niedaleko Bojana znajduje się miejscowość Bieszkowice (na drodze do Wejherowa) Tam jest dosyć duże jezioro.
Na początku koleczkowa zaraz obok drogi jest spory staw(widziałem kiedyś tam coś łowiono:D )
W miejscowości Warzno znajduje się jezioro ale nie mam zielonego pojęcia czy wolno tam łowić.
Tyle ze strony osoby nie siedzącej w temacie wędkarstwa:)
pozdrawiam
Ja to Wam powiem, że też lubię sobie powędkować, ale najpierw to ja muszę sprawdzić, który serwis silników zaburtowych może mnie dziś przyjąć. Jednak z łodzią warto jechać. a nie, że tylko na brzegu. A tak w samym morzu, czy na środku jeziora, dlaczego nie.