Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mikrodermabrazja Korundowa wątek zamknięty Krótko mówiąc jestem bardzo zadowolona z zabiegu mikrodermabrazji który dał...
~Ilona
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 listopada 2014

Profesjonalny gabinet wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Korzystałam z wielu opcji, m.in. depilacji, z kosmetyki...
~Ewa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2014

Polecam wątek zamknięty Wszystko jak najbardziej na TAK :) POLECAM !!!! będę korzystać regularnie :)
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 grudnia 2013

Zdziwienie i rozczarowanie wątek zamknięty usługa regulacji brwi wykonana nie precyzyjnie i byle jak odniosłam wrażenie...
~Nie zadowolona
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 lipca 2013

Bibi - opinia wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam, profesjonalna obsługa naprawdę na poziomie, przyjemna...
~Bibi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2013

Lila - opinia wątek zamknięty Korzystam stale. Lubię, bo blisko :) Polecam, bo jest bardzo miło i fachowo,...
~Lila
-

dodano: 1 lutego 2013

Nie polecam manicure hybrydowy wątek zamknięty Nie polecam manicure hybrydowego. Oprócz tego ze stanowisko do wykonywania...
~Ania
1

dodano: 1 sierpnia 2012

Pedicure wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usługi.! Problemy znikneły a i wykonanie bardzo...
~Paulina
-

dodano: 10 sierpnia 2012

Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa wątek zamknięty Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa. Szczególnie polecam zabieg...
~Elwira
-

dodano: 18 lipca 2012

Polecam wątek zamknięty Bardzo profesjonalna i szybka obsługa.
~Karolina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 czerwca 2012

Zadowolona !!! wątek zamknięty Chciałabym bardzo podziękować za makijaż ślubny. Wyszłam z salonu bez żadnych...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 października 2010

Nie polecam wątek zamknięty W miłej atmosferze (rzeczywiście!) wykonano mi sesję zabiegów...
~Maria
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 czerwca 2010

Polecam z przyjemnością wątek zamknięty Korzystam z usług w tym salonie dość często,nigdy sie nie zawiodłam.,Wizyty...
~Marta-położna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 marca 2010

POLECAM wątek zamknięty Wykonałam w gabinecie kosmetycznym "URODA" makijaż permanentny brwi i oczu....
~Agnieszka
-

dodano: 11 marca 2010

Beata - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam salon URODA wszystkim, którzy chcą zadbać o swoją cerę,...
~Beata
-

dodano: 2 marca 2010

Emilia - opinia wątek zamknięty Każdy zabieg lub usługa w salonie kosmetycznym "URODA" , której się poddałam...
~Emilia
-

dodano: 2 marca 2010

Świetny permanentny wątek zamknięty Witam, wykonywałam w tym salonie makijaż permanentny oczu. Jestem baaaardzo...
~Anna
-

dodano: 24 lutego 2010

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych w Gabinecie Kosmetycznym...
~Karolina
-

dodano: 3 lutego 2010

Świetny salon! wątek zamknięty Korzystałam z usług tego salonu poraz pierwszy i musze przyznać, że byłam i...
~M.
-

dodano: 9 października 2009

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi oraz z efektów wykonywanych do tej...
~Joanna
-

dodano: 9 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

20

wątków

do góry