Widok

Urodziny Guldy! Gówno i Trupa Trupa!!

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
urodziny guldy (co za różnica, które...) na żywo zagrają: gówno i trupa trupa do tańca zagrają: uklad taneczny, twój stary projekt, most people are djs miejsce: la dolce vita, chlebnicka 2, gdansk czas: pt, 19 marca, godz. 22 wstęp wolny
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o co kaman?

Kurde czy P.Gulda jest aż tak ważna osobistością? Panie Fake DJ, trochę więcej skromności życzę w urodziny!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taaa...

Nazwa "gówno i trupa trupa" jest tak zachęcająca, że aż... odechciało mi się zobaczyć co to jest... :/.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

-

GÓWNO PUNK JEJEEJEJ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

gówno

Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

słabe

A ja się zastanawiałem, czemu w dzisiejszej wyborczej tak wiele miejsca poświęcono temu śmiesznemu wydarzeniu, a nie zauważono wielu innych, znacznie ciekawszych. Teraz już wiem i dodam, że autorem wspomnianego tekstu był nie kto inny, jak pan Gulda. Na maxa słabe ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ci promocja ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

żałośna autopromocja

rock n roll umarł, zostały tylko kukły z towarzystwa wzajemnej adoracji i sztuki przez duże SZ, a właściwie G!
Mimo wszystko samej muzyki, chociaż pozbawionej wewnętrznej energii i autentyzmu, daje radę.
Natomiast - Panie jubilacie, stał się Pan karykaturą samego siebie. Trupie gówno.
wszystkiego najlepszego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Guldeczka

Dajcie spokój. Facet przeżywa kryzys wieku średniego, chce jeszcze coś dla siebie zrobić, zanim zostanie zapomniany. Zamiast promować młodą scenę trójmiejską, to promuje siebie sam. I to jak! Gówno! Nie ma to jak samokrytyka. Winszuję...

Przemysław, do domu!

Przemek, zabieraj grabki i do domu na obiad! Zobacz jak ci grzywkę przewiało! I co teraz? Jak ty się ludziom pokażesz? Do domu mówię! I szlaban!

Nie byłem i się cieszę:) Dziwne, że Scream City Scream nie grało;p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry