Widok
Urodziny z małym zgrzytem
W styczniu zamówiłam w tej restauracji przyjęcie urodzinowe . Wystrój ciekawy , dania bardzo smaczne , zwłaszcza ryba , ale obsługa z małym zgrzytem . Impreza zaplanowana była na 15.00 . Gdy przybyli moi goście w restauracji znajdowała się duża grupa obcokrajowców . Otrzymaliśmy obiad z 40 minutowym opóźnieniem . W międzyczasie nie podano nam w ramach gratisu żadnego drinka , przekąski itp . Było mi głupio wobec moich gości ,że musieli tak długo czekać . Sama zamówiłam napoje , piwo ( ceny wody , soków niestety bardzo przesadzone ) . Owszem panie kelnerki przepraszały za sytuację , ale goście po imprezie zwrócili mi uwagę ,że zachowanie restauracji było niestosowne , bo przecież zamówiliśmy imprezę z dużym wyprzedzeniem . Na drugi dzień musieliśmy jeszcze podejść , aby opłacić szampana i obsługę tortu , bo zapomniano nam doliczyć . Szkoda , bo tu restauracja mogła pokazać się z dobrej strony i dać upust lub gratis . Napisałam w tej sprawie e-mail , który widnieje na stronie internetowej ,ale nie dostałam odpowiedzi ze strony Malinowego ogrodu .
Moja ocena
Malinowy Ogród
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6