Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mateusz Sz. - ocena nowy temat Nie jestem fanem remontów i napraw, ale ta wizyta była bezbolesna. Zrobione...
~Mateusz Sz.
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 2 maja 2025

Daria - ocena nowy temat Zadzwoniłam w stresie, bo przeciekało przy liczniku. Pan był cierpliwy i...
~Daria
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

dodano: 2 maja 2025

Katarzyna J - ocena nowy temat Zdarzyło mi się trafić na 'fachowców', którzy zostawiali po sobie chaos. Ten...
~Katarzyna J
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 1 maja 2025

Aneta - ocena nowy temat Zdarzyło mi się trafić na kilku partaczy, ale ten pan to zupełnie inny...
~Aneta
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 1 maja 2025

Adrianna - ocena nowy temat Byłam sama w domu i trochę się stresowałam, ale pan był bardzo uprzejmy i...
~Adrianna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 kwietnia 2025

Krystian - ocena nowy temat Awaria w weekend wszyscy poza zasięgiem. A ten odebrał, przyjechał,...
~Krystian
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Anna G. - ocena nowy temat Jak woda zaczęła kapać z sufitu, byłam w stresie totalnym. Hydraulik był u...
~Anna G.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

K.T - ocena nowy temat Bałam się, że kolejny hydraulik mnie naciągnie, ale cena była dokładnie taka...
~K.T
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 kwietnia 2025

Milena - ocena nowy temat W czasach, kiedy na każdej usłudze łatwo się naciąć, pan hydraulik był jak...
~Milena
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 kwietnia 2025

Jakub z Gdańska - ocena nowy temat Zero zbędnych gadek, od razu wziął się do roboty. Takich ludzi się ceni...
~Jakub z Gdańska
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 kwietnia 2025

Angelika - ocena nowy temat Przemiły pan, przy pracy cały czas tłumaczył, co robi. Nie czułam się głupio...
~Angelika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 kwietnia 2025

Eryk - ocena nowy temat Kulturalny, szybki i solidny. I najważniejsze nie trzeba było trzy razy...
~Eryk
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2025

Arek - ocena nowy temat Zadzwoniłem rano, bo zaczęło mi kapać z rury pod zlewem. Myślałem, że będę...
~Arek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2025

Renata - ocena Gość zna się na rzeczy, od razu wiedział, co i jak. Wziął normalne pieniądze,...
~Renata
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 kwietnia 2025

Damian - ocena Zero ściemy, zero musimy zobaczyć. Przyjechał, spojrzał, zrobił. Jak...
~Damian
-

dodano: 23 kwietnia 2025

Ewa - ocena Wpisałam jego numer do telefonu z dopiskiem hydraulik super. Bo takich ludzi...
~Ewa
-

dodano: 23 kwietnia 2025

Alina - ocena Rano pękła mi rura, woda lała się jak wodospad. Zadzwoniłam, a gość...
~Alina
-

dodano: 22 kwietnia 2025

Anita - ocena Pan z hydrokliniki szybko zlokalizował usterke. Naprawa przebiegła z 40 minut...
~Anita
-

dodano: 22 kwietnia 2025

Ryszard Wojciechowicz - ocena Najlepsza firma hydrauliczna z jaką miałem doczynienia. Pomogli mi w ten sam...
~Ryszard Wojciechowicz
-

dodano: 19 kwietnia 2025

Gabriela - ocena Jedna z niewielu firm która rzeczywiście chce pomóc a nie tylko oskubać z...
~Gabriela
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
927

875

wątków

do góry