Widok

Uśmiechnij się jesteś w Gdyni itd.

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale co się stało?

Remont trwa.
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak widać będzie wąski przesmyk dla pieszych. Ścieżka rowerowa górą. Quo vadis Gdynio.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja jeszcze widzę remont. Nic nie jest wyznaczone ale może moja wyobraźnia tak nie działa jak Twoja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Od koncepcji tutaj jestem ja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na pierwszym zdjęciu w głębi widać wyraźnie wyznaczoną szerokość ścieżki. Zgrywaj głupa dalej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale brudno

Uwaga kto musi udać się do Gdyni powinien założyć kalosze. Przejście w mokasynkach czy botkach może się nie udać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

To ul. 10 Lutego przy poczcie

Gdzie tu skm?!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

No się zgadza i tam nawet widać że piesi będą mieli szeroko. I teraz wróćmy do reszty zdjęć gdzie jak narazie nic nie widać. Tyle w temacie. Uważam że jak skończy się remont wtedy można oceniać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie remontują - źle. Remontują - też źle.

Niestety duże zmiany/remonty/przebudowy mają to do siebie, że w trakcie ich trwania miejsce jest brudne/mniej funkcjonalne, ale to etap przejściowy. Pozdrawiam marudy, miłego weekendu :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nieprawda

Można to zrealizować w taki sposób, żeby zminimalizować uciążliwość dla użytkowników.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

I co tam takiego uciążliwego?

Przejście szerokie, owszem jest trochę piachu, ale nie wiem czego byś sobie tam życzyła/życzył?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale jesteście toksyczni, zwykły remont
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Błota tam być nie powinno

albo jesteśmy w mieście, albo na klepisku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z choinki się urwałeś?

Proszę, opisz jak miałby wyglądać remont chodnika bez błota. Drewniane kładki sobie odpuść, bo miastowe damy łamały by sobie na nich obcasy szpilek i też było by marudzenie, że "dziury są".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wolno samochodem, nie wolno pieszo... - wolno tylko rowerem! - witamy w Nowym Ładzie Gdynskim! :>
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry