Utoppia

Medycyna naturalna i alternatywna

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 25/25

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena nowy temat Utoppia Medycyna Alternatywna to miejsce, które zmieniło moje podejście do...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 stycznia 2025

Johnny - ocena Pani Kamila to kobieta , która wybawila mnie od ogromnych bóli kręgosłupa....
~Johnny
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 9 stycznia 2025

Violkafasolka - ocena Bardzo się cieszę, że moje życiowe ścieżki zaprowadziły mnie do Pani Kamili....
~Violkafasolka
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 stycznia 2025

Nic nie dzieje się przypadkiem... wątek zamknięty Taki nagłówek,gdyż naprawdę coś dzieje się po coś... Trafiłam do P.Kamili...
~Monika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2018

Opinia wątek zamknięty Jestem bardzo szczęśliwa, że poznałam wspaniałego Człowieka dr Kamilę. Jest...
~Elżbieta Stępniewska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2017

~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 marca 2017

Profesjonalizm, wiedza i skuteczność wątek zamknięty Znam p. Kamilę od lat i ogromnie cenię jej profesjonalne, uważne, ciepłe i...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 marca 2017

Akupunktura wątek zamknięty Od pięciu lat od kiedy mój mąż zachorował jestem stałą klientką pani Kamili....
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 grudnia 2016

Droga do Zdrowia wątek zamknięty Przez dluzszy czas szukalam w Trojmiescie osoby wyspecjalizowanej w...
~Basia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam panią Kamilę przede wszystkim z uwagi na jej...
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 września 2015

Tu znajdziesz pomoc wątek zamknięty Z pomocy Kamili Kostki korzystałam wiele razy. Mam do niej zaufanie, bo...
~Ewa Orwid
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2015

polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam p. Kamile, kobietę która leczy dusze i ciało :)
~sandra
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2015

Pomoc natychmiastowa wątek zamknięty Pani Kamila udzieliła mi natychmiastowej pomocy swoim profecjonalizmem przy...
~Danuta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2015

Michał - opinia wątek zamknięty Korzystam z zabiegów akupunktury przez cały rok i bardzo mi pomogły, przede...
~Michał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 listopada 2013

cos niesamowitego wątek zamknięty Nie wiem jak to robi, ale to robi i najwazniejesze ze to dziala. Polecam...
~tomasz
-

dodano: 17 listopada 2013

uwolnienie sie od emocji-polecam wątek zamknięty To byl strzal w dzisiatke.Wizyty u Pani Kamilii,ogromne zaufanie do niej i...
~Marianna
-

dodano: 16 listopada 2013

POLECAM wątek zamknięty Pani Kamila jest najlepszym fachowcem jakiego znam.Irydologia to dla mnie był...
~Basia
-

dodano: 7 listopada 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry