Widok
Utwardzenie drogi do sołtysowej
Hej, mam do was pytanie, jak to jest, że ludzie latami wnioskują o płyty na swoich ulicach, przy niektórych stoją stosy płyt po 2-3 lata i nikt ich nie ustawia, a na ulicy Malinowej gdzie mieszka nasza pani sołtys, płyty ułożono nawet szybciej niż do końca Pszennej czy Rolniczej...
Są jednak równi i równiejsi we wsi?
Są jednak równi i równiejsi we wsi?
Jesli tak jest, to jak najbardziej ok.
Jednak na tyle tego co sie dzieje w Baninie, tworzą sie domysły.
Nie mniej jednak pytanie, czy w ramach dobrej wspolpracy polozone zostaly przez pracownikow spolki komunalnej?
Czy sie kiedys tego dowiemy? Nie. A wystarczy dla dobrego imienia Pani soltys i sąsiadów upublicznic do wiadomosci dokumentu zakupu i zaplaty za usługe.
Jednak na tyle tego co sie dzieje w Baninie, tworzą sie domysły.
Nie mniej jednak pytanie, czy w ramach dobrej wspolpracy polozone zostaly przez pracownikow spolki komunalnej?
Czy sie kiedys tego dowiemy? Nie. A wystarczy dla dobrego imienia Pani soltys i sąsiadów upublicznic do wiadomosci dokumentu zakupu i zaplaty za usługe.
Drogi mieszkancu zanim cos napiszesz glupiego najpierw to dokladnie sprawdz . Płyty na Malinowej sa polożone od 2009 roku . Teraz jako mieszkancy kupilismy pozostale zeby je ulozyc. Kazdy moze zakupic płyty i wystapic z wnioskiem o połozenie ale w Baninie ludzie potrafia tylko pisac fałszywe informacje.
Japierdziele,ale mogła być se piękna afera ? Normalnie" Sołtysowa Youmby Gate ".No ,ale na pewno coś tam się jeszcze znajdzie .No jakiś grzech przecie musi mieć Pani Sołtyska .Ooo już wiem jaki grzech ma Pani Sołtyska !!! Widziałem jak w remizie podczas imprezy sylwestrowej Pani Sołtys tańczyła rock n'rolla ,a przecie wiadomo że ten rock n'roll,to dzieło szatana. Tańczyć rock n rolla to straszny grzech :)
P.s Ech "detektywi amatorzy "
Pozdrawiam uśmiany Zdzisek
P.s Ech "detektywi amatorzy "
Pozdrawiam uśmiany Zdzisek