Widok

Uwaga na MARGO !!

spóźnili się z wydaniem mieszkań ponad 3 miesiące, za co zgodnie z umową powinni zapłacić śrdnio ok 3 000 zł za mieszkanie co daje pewnie w skali całej inwestycji jakieś 200 000 zł i mimo próśb nie chcą zapłącić - uważajcie na tych zło...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli piszesz o osiedlu w gdyni na ul jantarowej to w pelni sie zgadza, czytalam ze tylko jak ktos tam do nich pojdzie i bedzie wystarczajco sie awanturowal i wyzywal ich szefa to wtedy zrobia przelew tego co sie nam nalezy
kasia
a ja bym chciala kupic tam mieszkanie w kwietniu, ale juz odebrane, żebym mogła od razu zaczac tam urzadzanie (lub juz urządzone)

2 pokojowe, kuchnia najlepiej osobna ale jak sie nie da to trudno, od 1 pietra w góre, mail w profilu,, jak cos prosze o kontakt
Akurat w przypadku tego dewelopera to prawda. Moja znajoma kiedyś tam pracowała i to co mi opowiadała w jaki sposób traktuje się klienta, jak kantuje się na opóźnieniach w wydaniu mieszkania to włosy stanęły mi dębem. Masz problem z jakąś transzą z banku, pieniądze będziesz mieć za tydzień, piszesz do właściciela firmy firmy z prośbą o przesunięcie terminu płatności, otrzymujesz pisemną zgodę,a potem i tak te dni zaliczane są jako zwłoka w płatnościach. Nie polecam, a wręcz odradzam korzystanie z usług tego dewelopera!

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

kupno 100-letniego domu do remontu (6 odpowiedzi)

Zastanawiam sie, czy nie kupic starego domu do remontu. Lokalizacja : Orlowo, Sopot, Oliwa, moze...

Jakie okna polecacie? (160 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?

do góry