Widok

Uwaga na MARGO !!

spóźnili się z wydaniem mieszkań ponad 3 miesiące, za co zgodnie z umową powinni zapłacić śrdnio ok 3 000 zł za mieszkanie co daje pewnie w skali całej inwestycji jakieś 200 000 zł i mimo próśb nie chcą zapłącić - uważajcie na tych zło...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli piszesz o osiedlu w gdyni na ul jantarowej to w pelni sie zgadza, czytalam ze tylko jak ktos tam do nich pojdzie i bedzie wystarczajco sie awanturowal i wyzywal ich szefa to wtedy zrobia przelew tego co sie nam nalezy
kasia
a ja bym chciala kupic tam mieszkanie w kwietniu, ale juz odebrane, żebym mogła od razu zaczac tam urzadzanie (lub juz urządzone)

2 pokojowe, kuchnia najlepiej osobna ale jak sie nie da to trudno, od 1 pietra w góre, mail w profilu,, jak cos prosze o kontakt
Akurat w przypadku tego dewelopera to prawda. Moja znajoma kiedyś tam pracowała i to co mi opowiadała w jaki sposób traktuje się klienta, jak kantuje się na opóźnieniach w wydaniu mieszkania to włosy stanęły mi dębem. Masz problem z jakąś transzą z banku, pieniądze będziesz mieć za tydzień, piszesz do właściciela firmy firmy z prośbą o przesunięcie terminu płatności, otrzymujesz pisemną zgodę,a potem i tak te dni zaliczane są jako zwłoka w płatnościach. Nie polecam, a wręcz odradzam korzystanie z usług tego dewelopera!

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Kredyt na zakup działki i budowę domu??? (10 odpowiedzi)

Interesuje mnie kredyt na zakup działki i budowę domu, ale żeby załatwić to w jednym wniosku...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Czy da się urządzić małą funkcjonalną łazienkę? (4 odpowiedzi)

Czy naprawdę da się urządzić bardzo małą łazienkę tak, żeby była funkcjonalna? Myślę o wannie,...

do góry