Widok

Uwaga na "P.H.U. "MENEDŻER ADMINISTRACYJNY" P.P. z/s w GDYNI".

Kryminalne Trójmiasto Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Uwaga na tego pseudozarządcę/administratora nieruchomości ! Zdzisław K. nie jest żadnym administratorem,ani zarządcą nieruchomości (nie posiada nawet wykształcenia w tym kierunku)! Jest za to "genialnym" kombinatorem, manipulatorem, konfabulantem i naciągaczem ! Przestrzegam przed nim i odsyłam do archiwalnego artykułu na Trójmiasto pl. : "Proces szefów gdyńskiego TBS" i Dziennika Bałtyckiego - dodatek "Rejsy" z września 2011 r.,pod tytułem "Mistrz,mecenas,administrator" oraz linku :
http://www.dodajoszusta.com/historia/4431-zdzislaw-miroslaw-klapa/
Jestem jednym z bardzo wielu poszkodowanych przez niego !!!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdzicho znowu w pudle, więc jest bezpiecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aktualnie gość przypomniał sobie o swoich dawnych ofiarach i nęka je od nowa swoimi niedorzecznymi, składanymi w sądach pozwami/wnioskami . Z zemsty próbuje wznawiać sprawy z 2015/16 roku, tak, żeby ofiary przypadkiem o nim nie zapomniały. Jak się okazuje, w ten sposób przez długie lata można bezkarnie nękać ludzi i przy okazji paraliżować pracę sądów. Na Zdzisław po prostu nie ma mocnych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za gość z pana Zdzicha - na sprawy karne, gdzie jest oskarżonym się nie stawia ale na na cywilne, gdzie pozywa swoje ofiary o grube miliony, jeździ nawet do stolicy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Demptowska 93.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

A pan Zdzichu sprowadził się dzisiaj na Demptowo (okolice numeru 66 na ul. Deptowskiej). Czyli jakaś kolejna nieświadoma zagrożenia poważnymi kłopotami osoba wynajęła mu lokal.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Zdzichu to chyba jakiś chuligan niezłomny :-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przed kilkoma dniami ten cwaniaczek chciał z kolei wynająć mieszkanie na Witominie (ul. Narcyzowa). Może i dałbym się nabrać ale jak zaczął opowiadać jakieś historie rodem z Matrixa (rzekomo z jego życia wzięte), to zajrzałem do neta no i sprawa się rypła. Ale gościu naprawdę ma tupet, bo jeszcze mnie zbeształ na koniec, że on mi tu prawdę mówi a ja w "internetowe bzdury wierzę".
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możesz podać w jakiej dzielnicy gościu tym razem próbował ? To ważne dla mnie osobiście i kilkudziesięciu innych oszukanych osób. Ostatni numer "na wynajęcie mieszkania" - według swojego stałego scenariusza - wywinął właścicielom mieszkania na Pomorskiej w Gdyni (oszukał właścicieli na kasę, złożył fałszywe doniesienia na policji, w skarbówce, nasłał im inspekcję sanitarną, sanepid, itp).
Kontakt do mnie : docent585@wp.pl
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj próbował wynająć ode mnie. Wydał mi się dość dziwny, więc zacząłem grzebać w necie. Nowi obecnie nazwisko Łęcki.
Ale jaja...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przestegam właścicieli mieszkań, planujących ich wynajęcie przed panem Zdzisławem-"bohaterem" tego wątku. Gość szuka aktualnie kolejnego lokalu a jak już wiadomo, wynajęcie mu mieszkania powoduje za każdym razem bardzo poważne problemy dla właściciela.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli przypadkiem ktoś chciałby omówić jakieś swoje zaległe sprawy z łobuziakiem Zdzisławem, proszę się streszczać (mam jego aktualne namiary). Dobiegają końca jego procesy i niebawem gość może być nieosiągalny przez kilka lat.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

I przypominam najważniejszą kwestię - pan Zdzisław Mirosław aktualnie posługuje się nazwiskiem, jakie nosiła Izabela - bohaterka "Lalki" Prusa.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i powtórka z historii. Pan Zdzicho, pomimo że oczywiście dawno przestał płacić za wynajem, ma te swoje niedorzeczne roszczenia wobec właściciela mieszkania i próbuje robić z siebie ofiarę. Dokładnie - kropka w kropkę - jak w poprzednim przypadku, gdzie Zdzicho oszukał właściciela mieszkania - facio przestaje płacić, bo stwierdza nagle, iż "nadpłacił" za wynajem i od teraz będzie "odmieszkiwał". Rzecz jasna w tym poprzednim przypadku, sądy też nie miały wątpliwości, że Zdzicho konfabuluje a jego "argumentację" można o kant dziupli rozbić.
Zanim więc wynajmiecie komuś choćby komórkę na węgiel, sprawdzajcie, czy w necie nazwisko delikwenta nie wyskoczy z jakimś wymownym dopiskiem.

Informacja właśnie się "urzędowo" potwierdziła - panu Zdzichowi faktycznie znowu udało się kogoś nabrać na wynajęcie mu mieszkania.

A to niestety oznacza, że kolejny - nie przeczuwający niczego złego - właściciel mieszkania wpadł w poważne kłopoty.

Facet ma naprawdę niezły tupet - tym bardziej, że za każdym razem gościu jedzie na tej samej bajce i działa na tym samym terenie.

To pewna informacja? Możesz podać mi jakieś szczegóły (na priv : docent585@wp.pl).
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdynia dzialki lesne

Zdzisiu rozrabia - nic się nie zmieniło - oskarża kogo się da i o co tylko uda mu się wymózgować. Sprawy przeciw niemu toczą się spokojnie w sądach (z naciskiem na "spokojnie"), Zdzisio próbuje łapać kolejnych klientów na swoje "usługi prawne", więc wszystko w normie.
A że dobrze wygląda, hmmm .... no cóż - a gdzie mu lepiej będzie. Micha podana pod nos, rachunki za prąd, gaz, wodę go nie dotyczą, ciuszki z PCK wcale nie byle jakie, więc żyć nie umierać.

Czy ktoś coś wie o Zdzisiu? Dziś go widziałam to się zdziwiła że tak dobrze wygląda na osobę mieszkająca w schronie dla bezdomnych?!

No to aktualizacja - facet od połowy maja już na świeżym powietrzu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plotka - facet nadal siedzi.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1