Widok

Uwaga na ally mustafa

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Witam historia-przestroga.Na obwodnicy 3-miasta stoi auto vw passat przy aucie gosc jakis cygan zatrzymuje auta.łamaną angielszczyzna wciska kit o zablokowanej karcie i pozyczce na paliwo w zamian oferuje złoto ....uwaga oszust.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przed Tarnowem jako ally mustafa bmw chyba na niemieckiech blachach. Byl z dzieckiem i zona brata. Szkoda mi sie ich zrobilo,wiec dalam 350zl. zatrzymywal machjac rekami. Uwazajcie:) ja nie zaluje, bo i tak wiem ,ze ziemia jest okragla,wiec i tak to do nich wroci. Wybaczam rzecz jasna. Uwazajcie jednak kochani! Juz na oko wizytowka szemrana, bo jedynie mail na yahoo.com ,zero adresu. Wszystkiego dobrego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hojna jesteś.
Podobne numery "kolorowi" robią już od lat na parkingach przy marketach . Z początku pytają o drogę, np: do Bydgoszczy itp. Później zaczynają wciskać kit ...
- Od takich z daleka .Najlepiej w ogóle nie reagować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam gaz pieprzowy, fajnie po tym kicają :D zwłaszcza cygańskie bachory
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba dalej sie kreca w okolicach
http://bystra.info/news.php?id=56
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

do góry