Widok

Uwaga na kierowcę niebieskiego ...

Uwaga na kierowcę niebieskiego Peugeota 206 NEB 10022, chyba w swoim aucie po lifcie nie ma kierunkowskazów, wymusza pierwszeństwo, spaliny czarne, problemy z tłumikiem lub brak kata a rura wydechowa chyba na trytytki.
Mam nadzieję kierowco, że to przeczytasz i pójdziesz po rozum do głowy zanim zrobisz komuś krzywdę.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za info, zaraz to uczynię.

Wyślij do ruchu drogowego do KMP Gdansk

Zwykły frustrat i do tego słój
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zadzwoniłeś na 112?

Skoro stwarza zagrożenie, do tego kopci, to zatrzymaliby mu dowód rejestracyjny. Chyba że jaj wystarczyło ci tylko na szkalowanie w sieci?

Słoik myśli że może jeździć jak u siebie po wsi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

NEB.. coz kierofczyki z tych rejonów maja swoj styl jazdy a ze sa w obcym miejscie to im nie przeszkadza..
Słoik team
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś go mijałem ! Szarżuje tym gratem ! Straszny dzban! Gdyby nie żona obok która mnie powstrzymała to byłoby by ciekawie! Moje auto 300 koni i orurowane !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

No właśnie myślenie nie boli, trzeba myśląc będąc kierowcą. A jak myślenia brak, to przepraszam, ale czas rozstać się z autem i przesiąść do komunikacji miejskiej. Stan auta i zachowanie na drodze tego kierowcy świadczy raczej nie o ubóstwie a złych nawykach przywiezionych z rodzimych stron.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aha czyli jak nie masz kasy to możesz jeździć jak deb.l i nie dbać o stan techniczny swojego samochodu.
Ok
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za mądry

Nie każdego stać na super auto . Pomyśl czasem zanim coś głupiego powiesz.
Ty pewnie jeździsz extra samochodem i zawsze wszystko spada z nieba.
Myślenie nie boli , a nie każdy jest bogaty więc ma to co ma . Lepiej jeździć starym gruchotem niż ZTM / SKM.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24

Właśnie jedzie po rozum tylko ciężko znaleźć
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taa pójdzie po rozum...
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry