Widok
Uwaga na oszusta
ulakielar@interia.pl Urszula Kielar
Oferuje prawie za darmo laptopy sony vaio - nie dajcie się nabrać bo stracicie kasę.
ulakielar@interia.pl - proszę wpisać ten adres w wyszukiwarkę google
Jaka by to nie była prężna firma to nie jest w stanie na terenie całej polski sprzedawać po 10 - 20 lapków w cenie 20 zł za sztukę.
Zero w tym ekonmi no a poza tym zrobiła by to raczej na OLX lub ALLEGRO a nie na serwisach lokalnych.
Oferuje prawie za darmo laptopy sony vaio - nie dajcie się nabrać bo stracicie kasę.
ulakielar@interia.pl - proszę wpisać ten adres w wyszukiwarkę google
Jaka by to nie była prężna firma to nie jest w stanie na terenie całej polski sprzedawać po 10 - 20 lapków w cenie 20 zł za sztukę.
Zero w tym ekonmi no a poza tym zrobiła by to raczej na OLX lub ALLEGRO a nie na serwisach lokalnych.
Stop oszustom
To taka zasłona dymna. Wstawiane w rubrykach za darmo za przysłowiową cegiełkę 20 zł za sztukę. Lapki mają pochodzić niby ze szkoły dla dorosłych czy coś takiego. Co miasto to inna wersja. Miasta kture znalazłam a w których były zamieszczane te ogłoszenia to : Trójmiasto, Płock,Kutno,Limanowa,Turek,Łęczyca,Konin,Gniezno. Dalej nie chciało mi się szukać ale podejrzewam że jest tego o wiele więcej. Ustałiłam że ma konto w mbank o nr 67114020040000340275193490 i mam kontakt z czterema osobami oszukanymi przez tego osobnika oraz to że nie jest to pierwsza odsłona łatwego zarobku tego osobnika.
Wiem może trochę mnie poniosło ale wnerwia mnie to że ludzie są tak naiwni ale jeszcze bardziej wnerwia mnie podłość drugich.
Wiem może trochę mnie poniosło ale wnerwia mnie to że ludzie są tak naiwni ale jeszcze bardziej wnerwia mnie podłość drugich.
Uwaga na oszusta
Z tego co się orientuję to chyba nikt nic z tym nie zrobił,tylko w jedności siła. Jeżeli nic z tym nie zrobimy będzie dalej bezkarnie oszukiwała lub oszukiwał (znam co najmniej 6 adresów 4żeńskie i 2męskie) inne osoby.
Jeśli nie chcesz uchodzić za leszcza którego można bezkarnie rolować napisz do mnie na ; oszukaniprzez@interia.pl tylko w grupie coś znaczymy.
Pozdrawiam
Jeśli nie chcesz uchodzić za leszcza którego można bezkarnie rolować napisz do mnie na ; oszukaniprzez@interia.pl tylko w grupie coś znaczymy.
Pozdrawiam