Widok
Uwaga na oszustów z elektronarzędziami
Opinie do artykułu: Uwaga na oszustów z elektronarzędziami.
My już swoich pieniędzy nie odzyskamy, ale mam nadzieję, że nasza historia uchroni innych od popełnienia błędu, przez który straciliśmy kilka tysięcy złotych - pisze nasza czytelniczka, pani Karolina.Są różne metody wyłudzeń: na wnuczka, na rozmienienie pieniędzy, na wartościowe monety. W środę rano, na parkingu przed sklepem Selgros w Osowej, mąż naszej czytelniczki padł ofiarą oszustwa "na włoskich przedstawicieli handlowych". Szybkie przejrzenie forów internetowych pokazuje, że nie on ...
My już swoich pieniędzy nie odzyskamy, ale mam nadzieję, że nasza historia uchroni innych od popełnienia błędu, przez który straciliśmy kilka tysięcy złotych - pisze nasza czytelniczka, pani Karolina.Są różne metody wyłudzeń: na wnuczka, na rozmienienie pieniędzy, na wartościowe monety. W środę rano, na parkingu przed sklepem Selgros w Osowej, mąż naszej czytelniczki padł ofiarą oszustwa "na włoskich przedstawicieli handlowych". Szybkie przejrzenie forów internetowych pokazuje, że nie on ...
a ja dałem się nabrać
ostatnio na parkingu zaczepił mnie gościu i tak mnie zbajerował , że kupiłem od niego 12 szlifierek kątowych, i jeszcze uwierzyłem, że są mi potrzebne. Dopiero w domu sobie pomyslałem " chwileczkę, po co mi tyle szlifierek" dlatego uważajcie.
Gdyby artykuł ukazał się szybciej na pewno bym był mądrzejszt.
Gdyby artykuł ukazał się szybciej na pewno bym był mądrzejszt.
w takich sytuacjach na biednego nie trafia tylko pazernego i głpiego bo kto do odsprzedaży kupuje towar bez papierów???
to jedno, że skarbowy powinien już łapkę położyć, po drugie, to chyba tylko rozumku brakowało oszukanym, kto robi interesy na parkingu, albo kupuje towar do odsprzedaży nie oglądając go??? wymiękam z tych ludzi a "włochom" wróże sukces bo świat usłany jest pokoleniem AmberGold:)
C..E!!!
Grasują przy castoreamie osowa!
mówią,że mają za godzinę samolot,
mieli wystawę sprzętu (piły spalinowe,agregaty),
i że z tym gów..m nie chcą ich wpuścic do samolotu.
mówią,że oddadzą za parę złotych.
w rzeczywistości to zwykła chińszczyzna
i tandeta.
powiedziałem im,żeby sp....li!
przeważnie to zwykłe cygany.
jeżdżą dookoła parkingów przy hipermarketach i szukają
łosia.
omijać ich z daleka.Produkty są jakości typu telezakupy mango!!!
dziwię sie tylko,że policja nie może im wpier...Ć i pozamykać tego tałatajstwa!
mówią,że mają za godzinę samolot,
mieli wystawę sprzętu (piły spalinowe,agregaty),
i że z tym gów..m nie chcą ich wpuścic do samolotu.
mówią,że oddadzą za parę złotych.
w rzeczywistości to zwykła chińszczyzna
i tandeta.
powiedziałem im,żeby sp....li!
przeważnie to zwykłe cygany.
jeżdżą dookoła parkingów przy hipermarketach i szukają
łosia.
omijać ich z daleka.Produkty są jakości typu telezakupy mango!!!
dziwię sie tylko,że policja nie może im wpier...Ć i pozamykać tego tałatajstwa!