Widok

Uwaga: oszuści na Siedlcach!!!

Witam,
Na Siedlcach grasują oszuści, podają się za firmę Stol-Met. Chcieli wyłudzić zaliczkę, sprawa znana od dawna. To są ci sami ludzie opisywani tutaj:
https://groups.google.com/group/pl.regionalne.trojmiasto/browse_thread/thread/5f45216d135ea339/6d98fe11847ba7a4?hl=pl&ie=UTF-8&q=STOL+-+MET+sopot#6d98fe11847ba7a4
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdynia. W październiku ubiegłego roku było u mnie 2 panów z propozycja wymiany drzwi. mimo wątpliwości podpisałam umowę, wpłaciłam zaliczkę 200zł. termin realizacji bardzo odległy, na luty.
Jakże się zdziwiłam gdy na początku lutego zadzwonił Pan z tej firmy STOL-MET i umówił termin realizacji. Umówiliśmy się na dziś miedzy 9 a 10 rano. O 9.05 Pan zapukał do moich drzwi. Usługa: montaż tapicerki wyciszeniowej, obicie futryny, uszczelka, montaż środkowego zawiasu i bolców przeciw włamaniowych została wykonana sprawnie i szybko. Jedyny mankament to to, że Pan po sobie nie posprzątał, nawet nie zaproponował, że to zrobi. Poza tym, na tą chwilę wszystko jest cacy. Nie wiem na jakiej podstawie inni twierdzą, że to oszuści? bo takie sprawiają wrażenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Siedlce

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Kartuska 66 (5 odpowiedzi)

Kartuska 66 powstaje w wygodnej do życia lokalizacji. Do Śródmieścia czy gdańskiego Dworca...

Młyny Gdańskie (26 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje blisko Śródmieścia Gdańska oraz w dobrze skomunikowanej lokalizacji (autobusy...

do góry