Widok

Uwaga oszust.

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Uwaga! Chcecie coś sprzedać. Ktoś odpowiada na ogłoszenie w języku angielskim. Jest zainteresowany i chce płacić w euro. Najprawdopodobniej będzie podawał że jest William Dawid. ,,Wyśle" pieniądze na konto, ale będą zablokowane.. Bedzie chcial przetransportować zakup do Belgii i bedzie chciał wysłać swoją ekipę ale uwaga - trzeba wpłacić kaucję dla ekipy i aby odblokować przelew , który podobno został wysłany.... w moim przypadku miało to być 400euro. Gdy nie chcialem wplacic , kontakt sie urwał. sytuację zbagatelizowałem i nie było by nic w tym dziwnego gdyby nie odpowiedz tej samej osoby na inną ofertę i taki sam przebieg sprawy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
typowe dziadostwo :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigerian scum, wszystko w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałem dokładnie taką samą sytuację. Klient zainteresowany moim samochodem, wszystko było by w porządku, gdyby nie to, że po moim mailu w którym napisałem, że interesuję mnie tylko i wyłącznie sprzedaż w Polsce z odbiorem osobistym i gotówką kontakt się urwał. Bardzo dziękuję za tą informację, ponieważ mogłem się dać oszukać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (14 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Mój pierwszy samochód (209 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry