Widok

Uwaga

Powstańców Warszawy w Sopocie nie przejezdna. Autobus wylądował na drzewie. Nie wiem jaka to linia. Kierowca został zabrany do szpitala. Prawdopodobnie zasłabł.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie Baw sie w koronke

I jak chcesz oddam Ci moje szczepionki z tego cyrku które nie wziąłem ani jednej bo się od początku w to nie bawię
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 22

Internet też nie powinien działać w Święta.

Nie byłoby pokusy na pisanie z hejtem ... ale gdzie mogliby się wyżyć nałogowi dogryzacze:(
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo chyba nie za bardzo
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj byłem w pracy trzeźwy niewyspany i zmęczony

Taka to praca w święto.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3

A myślisz choć trochę? Tak by pieszych rozjechal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszy mnie twoją znajomość mechaniki , cenię ludzi którzy na podstawie pisków i szumów są w stanie ocenić stan techniczny autobusu , gratulacje jesteś kimś wyjątkowym , ups sorki. , zwykłym hejterem w papuciach na kanapie , nie pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Prawdziwe info

Kierowca to gruzin, który non stop jeździł po dwie zmiany po 18-20godzin bez odpoczynku. Zaspał za kierownicą. Może w końcu ktoś zainteresuje się firmą bptour?
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 6

Skąd pomysł, że kogokolwiek interesuje co robisz w swoim życiu?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobrze, że nikomu nic się nie stało

Pod bramą do raju stoją: ksiądz i kierowca autobusu. Oboje pukają do bramy raju. Otwiera im Piotr i pyta:
- Co żeście robili w życiu, że chcecie wejść do nieba?
Na to kierowca autobusu:
- No ja jeździłem autobusem i rozwoziłem ludzi.
Potem ksiądz:
- Ja byłem księdzem i odprawiałem msze ku chwale niebu.
Święty Piotr pomyślał chwilę i odpowiada:
- Ty kierowco witaj w niebie bo twoje czyny zostały zważone, a były dobre, a ty księże idź do czyśćca na kilka lat.
Na to ksiądz zaczął się rzucać i burzyć mówiąc:
- Jak to, ja dla chwały wiary służyłem, a ten tylko jeździł i dostaje się zamiast mnie do nieba?
Święty Piotr odpowiada:
- Tak, właśnie on. Jak ty dawałeś kazania to wszyscy spali w kościele, a jak on prowadził autobus to wszyscy zaczynali się modlić!
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wóz Bp Dziada, raczej stawiał bym na niesprawności wozu, niż zasłabnięcie kierowcy. Wszyscy dookoła wiedzą zarówno ITD, Policja jak i NR ZKM jakimi oni jeżdżą pałami. A gość co podbija im przeglady powien stracić uprawnienia. Nie raz tak było że ITD zabrało dowód, a wóz za 2h był z powrotem na trasie z podbitym dowodem i nie usuniętymi usterkami. Prawda jest niestety taka że ZKM nic z tym nie zrobi bo Brewka zaszantażuje Huberta że wypowiada umowę, a nikt za takie stawki jeździć za nich nie będzie, a miasto nie dołoży bo już przekazało środki na komunikację i nie ma z czego!!!!!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten od molestowania?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie bardziej jak straszne komentarze ciemnogrodu pisowskiego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ale jego kariera

Się kończy. Do końca roku jeździ tylko i może aż. Zostaje im Rumia 84, 87 do końca 2024. On teraz pomorze sobie odpuszcza oby
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko Autosany były z papieru.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo pieniądze nie są adekwatne do wykonywanej pracy, młodzi kierowcy to tylko zapaleńcy, a takich jest niewielu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Preparaty na niewiadomo co. Ludzie pobrali nawet po kilka dawek. Potem czytamy

o ludziach po 50 którzy nagle umierają lub słabvną z powodu nagliozy. I pomysleć- wszystko na własne życzenie,m z głupoty. Ludzie podpisywali, że biorą udział w eksperymencie medycznym. I nikogo nie dziwi, że nie ma więcej przypadków w sumie niż co roczna grypa. A śmiertelnośc dodatkowa jest już wynikiem braku dostepu do leczenia i z powodu tychże preparatów, Zauważyłem, że umysł ludzki stara się za wszelką cene rozpaczliwie bronic i szukac uzasadnienia, gdy zaczyna docierać co ludzie ludziom zgotowali za los. Ale wtedy zapreparowani reagują agresją, zupełnie jakby należeli do kościoła kowidiańskiego i każdego normalnego człowieka traktowali jak w dżihadzie, za innowierce i odstąpionego od czci. Tylko dlatego , że ludzie normlni zachowali zdrowy umysł i rozsądek są teraz traktowani jak wrogowie systemu i żżerani przez chazarskie media. A czas pokazuje, ludzie zapreparowani umierają szybciej, zgodnie z planem elit finansowych. Nie potrzebuja ludzi w wieku poprodukcyjnym. I sterylizują preoaratem na niewiado mo co młodych. Koleżanka pracuje w klinice leczenia niepłodności. Ilośc par starających się wzrosła 2x. Ludzie, obudzcie się i zrozumcie kto jest waszym rzeczywistym wrogiem,
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 25

trochę nie na miejscu takie żarty w stosunku do sytuacji i wypadku....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry