Widok
Uwaga
Powstańców Warszawy w Sopocie nie przejezdna. Autobus wylądował na drzewie. Nie wiem jaka to linia. Kierowca został zabrany do szpitala. Prawdopodobnie zasłabł.
więcej
więcej
Arnold
Popieram że powinni wziąć udział Kontroli autobusów tego przewoźnika wiem z dobrych źródeł że jest problem techniczny autobusów gdzie inspekcja gdzie służby Nadzoru Technicznego Jak by była kontrola to jestem pewien że połowa tych autobusów nie wyjechała by na drogi a kierowcy byli by bez drugiego gazu
Arnold
Zatrudniają kierowców z Ukrainy którzy pracują więcej niż 8 godzin bez przerwy i później zasypiają ale są też tacy o oglądają filmy na telefonie i nie patrzą na ulicę BP Tour NieMa Kontroli Może powinni wziąć za kontrolę Miasta tych kierowców bo to przetarg gdzie miasto ogłasza i płaci to znaczy z naszych podatków dojeżdżam autobusem tej firmy co dzień do pracy to mogę powiedzieć coś na ten temat
Dobrze, że nikomu nic się nie stało
Pod bramą do raju stoją: ksiądz i kierowca autobusu. Oboje pukają do bramy raju. Otwiera im Piotr i pyta:
- Co żeście robili w życiu, że chcecie wejść do nieba?
Na to kierowca autobusu:
- No ja jeździłem autobusem i rozwoziłem ludzi.
Potem ksiądz:
- Ja byłem księdzem i odprawiałem msze ku chwale niebu.
Święty Piotr pomyślał chwilę i odpowiada:
- Ty kierowco witaj w niebie bo twoje czyny zostały zważone, a były dobre, a ty księże idź do czyśćca na kilka lat.
Na to ksiądz zaczął się rzucać i burzyć mówiąc:
- Jak to, ja dla chwały wiary służyłem, a ten tylko jeździł i dostaje się zamiast mnie do nieba?
Święty Piotr odpowiada:
- Tak, właśnie on. Jak ty dawałeś kazania to wszyscy spali w kościele, a jak on prowadził autobus to wszyscy zaczynali się modlić!
- Co żeście robili w życiu, że chcecie wejść do nieba?
Na to kierowca autobusu:
- No ja jeździłem autobusem i rozwoziłem ludzi.
Potem ksiądz:
- Ja byłem księdzem i odprawiałem msze ku chwale niebu.
Święty Piotr pomyślał chwilę i odpowiada:
- Ty kierowco witaj w niebie bo twoje czyny zostały zważone, a były dobre, a ty księże idź do czyśćca na kilka lat.
Na to ksiądz zaczął się rzucać i burzyć mówiąc:
- Jak to, ja dla chwały wiary służyłem, a ten tylko jeździł i dostaje się zamiast mnie do nieba?
Święty Piotr odpowiada:
- Tak, właśnie on. Jak ty dawałeś kazania to wszyscy spali w kościele, a jak on prowadził autobus to wszyscy zaczynali się modlić!
Wóz Bp Dziada, raczej stawiał bym na niesprawności wozu, niż zasłabnięcie kierowcy. Wszyscy dookoła wiedzą zarówno ITD, Policja jak i NR ZKM jakimi oni jeżdżą pałami. A gość co podbija im przeglady powien stracić uprawnienia. Nie raz tak było że ITD zabrało dowód, a wóz za 2h był z powrotem na trasie z podbitym dowodem i nie usuniętymi usterkami. Prawda jest niestety taka że ZKM nic z tym nie zrobi bo Brewka zaszantażuje Huberta że wypowiada umowę, a nikt za takie stawki jeździć za nich nie będzie, a miasto nie dołoży bo już przekazało środki na komunikację i nie ma z czego!!!!!
Preparaty na niewiadomo co. Ludzie pobrali nawet po kilka dawek. Potem czytamy
o ludziach po 50 którzy nagle umierają lub słabvną z powodu nagliozy. I pomysleć- wszystko na własne życzenie,m z głupoty. Ludzie podpisywali, że biorą udział w eksperymencie medycznym. I nikogo nie dziwi, że nie ma więcej przypadków w sumie niż co roczna grypa. A śmiertelnośc dodatkowa jest już wynikiem braku dostepu do leczenia i z powodu tychże preparatów, Zauważyłem, że umysł ludzki stara się za wszelką cene rozpaczliwie bronic i szukac uzasadnienia, gdy zaczyna docierać co ludzie ludziom zgotowali za los. Ale wtedy zapreparowani reagują agresją, zupełnie jakby należeli do kościoła kowidiańskiego i każdego normalnego człowieka traktowali jak w dżihadzie, za innowierce i odstąpionego od czci. Tylko dlatego , że ludzie normlni zachowali zdrowy umysł i rozsądek są teraz traktowani jak wrogowie systemu i żżerani przez chazarskie media. A czas pokazuje, ludzie zapreparowani umierają szybciej, zgodnie z planem elit finansowych. Nie potrzebuja ludzi w wieku poprodukcyjnym. I sterylizują preoaratem na niewiado mo co młodych. Koleżanka pracuje w klinice leczenia niepłodności. Ilośc par starających się wzrosła 2x. Ludzie, obudzcie się i zrozumcie kto jest waszym rzeczywistym wrogiem,
Kierowca był przepracowany i zasnął
Policzony jak po gongu przez policję.
Wstyd panie Brewczak
Dziad Trans Piotr Brewczak BP Tour
Ola natychmiast rozwiązuj umowę z tym patoprzedsiębiorcą, zanim nikt z mieszkańców nie przepłaci za to zdrowiem i życiem.
A kierowcy pracujący u dziada to dziad kierowcy i okaże się, że za chwilę mordercy.
Pan Trzaskowski już ma krew na rękach teraz czas na naszą Olusię?
Wstyd panie Brewczak
Dziad Trans Piotr Brewczak BP Tour
Ola natychmiast rozwiązuj umowę z tym patoprzedsiębiorcą, zanim nikt z mieszkańców nie przepłaci za to zdrowiem i życiem.
A kierowcy pracujący u dziada to dziad kierowcy i okaże się, że za chwilę mordercy.
Pan Trzaskowski już ma krew na rękach teraz czas na naszą Olusię?
Szkoda kierowcy Na tej linii jeżdżą bardzo przyzwoici kierowcy . Parokrotnie widziałem jak czekają na biegnącego pasażera i widziałem że ludzi wielokrotnie podchodzili do prowadzącego autobus i dziękowali. Tylko miasto nie właściwie przygotowało trasę przejazdu wąską ulicą z parkującymi autami. Mistrzostwa świata tych Kierowców że tam im się udaje jeździć bez wypadku. Dziękujemy Wam Panowie Kierowcy. włodek
Uprzejmy kierowca!??
Dziś Malczewskiego linia 181 Kacze buki Reja na 100 % kierowca mnie widział biegnącego do przystanku -ale wjechał w zatoczkę i uciekł - ale dotarłem na pętlę Reja linią 122 i po złożeniu życzeń świątecznych kierowcy powróciła kwestia ucieczki z zatoczki - Sorry po odpowiedzi kierowcy i pani kierowcy z linii S szkoda że nie nagrałem- to pani blond kierowczyni zbluzgala ewidentnie i wulgarnie _ pasażerowie łapcie okazję
Niestety na tej linii sami starszy kierowcy jeździli
Nerwowi, pyskaci, żle się zachowujący, wywołujący awanturę w autobusie, szarpający autobusami, na infolinie ZKM i policję nieraz na nich dzwoniono. Raz jeden z tych kierowców był tak beszczelny, że powiedział ktoś do niego, że policja już na niego czeka na pętli Kamienny Potok SKM to powiedział co z tego, nic nowego Pasażerowie są wściekli dzień w dzień na nich.
No i stan autobusów nie do opisania. Gorzej niż tragiczny. Ciagle coś piszczące itp
Dobrze, że teraz w końcu inna firma tam jeździ i autobus 2050.
No i stan autobusów nie do opisania. Gorzej niż tragiczny. Ciagle coś piszczące itp
Dobrze, że teraz w końcu inna firma tam jeździ i autobus 2050.