Widok
Uwaga
niestety, nie polecam firmy! do momentu wykonania bylo wszystko ok lecz wykonanie mebli jest fatalne. lakierowane czesci mebli sa wadliwe i juz czwarty raz wymieniane, szafka wiszaca (90cm/kuchenna) po dwóch dniach byla juz wypatrzona i producent nie chce wymienic szafki! Stwierdzenie producenta: "to proszę nie trzymac tam talerzy tylko listy" uważam nie na miejscu. Producent nie zwraca uwagi na wymagania/prośby klienta, robi to co on chce, odnosi się lekcewazajaco.
przy probie "naprawy" uszkodził nastepna szafkę i nie chce jej wymienic. na stronie internetowej pisza, ze profesjonalizm i rzetelnosc sa ich zaleta.....profesjonalizm/rzetelnosc w czym? chyba nie w obsłudze klienta. W 20 letnie doświadczenie nie wierze ponieważ sa nieprofesjonalni.dla przykładu, parę odzywek producenta: "mogę zrobić, ale mi się nie chce i nie zrobię" - zapytanie klienta czy pan moglby przyciac polke;"nie macie pojęcia o prawach fizyki" - przy montażu poprzecznych desek w wypatrzonej szafce, tym bardziej ze poprzeczki nie były zamawiane i sa o 1,5 mm wyższe jak szafka i ja rozpieraja.... cena mebli 9000-10000 zl.
Panowie chyba zapomnieli, ze zyja z klientów a nie odwrotnie.
przy probie "naprawy" uszkodził nastepna szafkę i nie chce jej wymienic. na stronie internetowej pisza, ze profesjonalizm i rzetelnosc sa ich zaleta.....profesjonalizm/rzetelnosc w czym? chyba nie w obsłudze klienta. W 20 letnie doświadczenie nie wierze ponieważ sa nieprofesjonalni.dla przykładu, parę odzywek producenta: "mogę zrobić, ale mi się nie chce i nie zrobię" - zapytanie klienta czy pan moglby przyciac polke;"nie macie pojęcia o prawach fizyki" - przy montażu poprzecznych desek w wypatrzonej szafce, tym bardziej ze poprzeczki nie były zamawiane i sa o 1,5 mm wyższe jak szafka i ja rozpieraja.... cena mebli 9000-10000 zl.
Panowie chyba zapomnieli, ze zyja z klientów a nie odwrotnie.
Moja ocena
Producent mebli ATLANTIS
kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 1
oferta: 3
jakość asortymentu: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6