Widok

Uwaga!!!!!!

Magazyn E-makijaż Temat dostępny też na forum:
Prenumeratę zamówiłam w październiku. W listopadzie zrezygnowałam z niej po tym jak nie otrzymałam zamawianego archiwalnego numeru i jak aktualny numer przyszedł do mnie w stanie tragicznym. Mamy marzec 2014. Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy ani kolejnych numerów.Lekceważą wszystkich!
Moja ocena
atrakcyjność: -

jakość: -

ilość reklam: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za dużo bajek Pani ogląda :) ja zamawiam prenumeratę i zawsze ją dostaje :) widocznie nie wykonała Pani przelewu ;) moze jest w koszyku na koncie ;p Prosze sprawdzic albo pokusic sie o maila do redakcji, zawsze odpisuja :) Pozdrawiam i zycze powodzenia :)
To chyba Pani ogląda za dużo bajek!!!! Po uciążliwej walce, która trwała prawie rok otrzymałam zwrot pieniędzy za prenumeratę. Obiecanej rekompensaty nie otrzymałam. Proszę zatem nie prosić mnie o zmianę komentarza na temat tego magazynu w wiadomościach prywatnych i proszę nie podszywać się pod fanów gazety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fanko e-makijażu...nie odpowiadają i nie wysyłają!!! ja też pisałam wiele razy, tak jak wiele osób, wiec zachowaj dobre rady dla siebie!
jest prawie październik 2014 a ja nie z prenumeraty wykupionej na początku roku (6 wydań) dostałam dwa, po wielkich bojach.
do góry