Widok
Xarak, nie bądź chamski. Chcę, żebyście uważali. Widzę z balkonu dziewczyny wracające z SKMki późno w nocy.
Wiem o gwałcie od mojej uczennicy. Żadnych szczegółów nie znam.
Koleżanka mieszkająca na Przymorzu mówiła, że od czasu gwałtu na Bora Komorowskiego w zeszłym roku na Przymorzu była już seria gwałtów, więc może gwałciciel przeniósł się na łowy na Żabiankę. W końcu tamtego z Przymorza nie złapali.
Wiem o gwałcie od mojej uczennicy. Żadnych szczegółów nie znam.
Koleżanka mieszkająca na Przymorzu mówiła, że od czasu gwałtu na Bora Komorowskiego w zeszłym roku na Przymorzu była już seria gwałtów, więc może gwałciciel przeniósł się na łowy na Żabiankę. W końcu tamtego z Przymorza nie złapali.
Straszysz gwaltem slyszac to z plotek to jak nie mam byc chamski ?
Poszperaj, podaj zrodlo pewne tych informacji, jakies info od Policji czy cos. Ile masz lat zeby plotkowac o jakichs gwaltach nie wiadomo skad i gdzie.
O Gwaltach na przymorzu oliwie czy zabiance slysze od lat i zawsze wychodzi ze to jakie glupie ploty wymyslane prez znudzonych staruszkow. Albo ze gwalt byl ale np. w Osowej, ale ktos zadny wrazen zmienil miejsce na Zabianke.
Poszperaj, podaj zrodlo pewne tych informacji, jakies info od Policji czy cos. Ile masz lat zeby plotkowac o jakichs gwaltach nie wiadomo skad i gdzie.
O Gwaltach na przymorzu oliwie czy zabiance slysze od lat i zawsze wychodzi ze to jakie glupie ploty wymyslane prez znudzonych staruszkow. Albo ze gwalt byl ale np. w Osowej, ale ktos zadny wrazen zmienil miejsce na Zabianke.
Dobrze, zgadzam się. z tym gwałtem to widać zwykła plotka. Ale jest inne, może mniej groźne, ale za to przykre w skutkach zagrożenie - wyrywanie torebek. W rejonie Szkoły Podstawowej nr 89 zdarzyło się kilka takich przypadków. Sama byłam świadkiem, jak chudy wyrostek wyrwał sąsiadce torebkę z kluczami do domu. Spacerowała z psem około 22.00. Złapali go po jakimś czasie - był ze Słupska, miał sprawę w sądzie. Może warto chociaż klucze i dokumenty nosić osobno.