Widok

Uwaga zboczeniec

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Wczoraj (15.11.2012) panie pracujące w szkole podstawowej nr. 38 idąc o 6:30 rano do pracy natknęły się na zboczeńca (około 20-25lat) w okolicach Góralska/Mazowiecka. Zgłoszenie na policję nic nie dało, panowie policjanci stwierdzili, że pewnie zdąży uciec zanim przyślą patrol, na nic zdały się tłumaczenia, że tą trasą uczęszczają dzieci na zajęcia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
To jest jakaś masakra niedługo nie będzie można bezpiecznie wyjść z psem jak zrobi się ciemno, a teraz ciemno robi się szybko :( biedna dziewczyna. Takiego zwyrodnialca to się powinna poddawać średniowiecznym torturom jakimś, bo nasz "wymiar sprawiedliwości" to jest jakaś żenada ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
na suchaninie pod jaką szkołą tzn nr szkoły? był widziany?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jaki to nr szkoły na Suchaninie ale chodzi o tą podstawówkę z basenem tam tez ktoś taki krążył ostatnio
Słyszałam jakieś wieści,że podobno złapali tego kolesia ale czy to prawda?wie ktoś może coś na ten temat?
złapali, ale nie tego co potrzeba. brawa dla policji. brak słów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w parku w brzeżnie sporo ekshibicjonistów sie kręci sama widziałam jednego już kilka razy
Na osiedlu Świętokrzyskim ostatnio powstało zamieszanie. Jakiś gościu obnaża się i masturbuje. Ktoś coś wie? Ostatnio na spacerach wieczornych z psem zauważyłem gościa-siwy, czarny płaszcz i około 40-stki, kręcił się w pobliżu samochodów zaparkowanych pod klatką. Kiedy mnie zobaczył-oddalił się. Nie był to pierwszy raz kiedy go spotkałem a mieszkańców kojarzę z wyglądu:)
do góry