Widok
Uwielbiam takie ogłoszenia,
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-sekretarkeasystentke-doswiadczenie-nie-wymagane-wiek-do-35lat-ogl4535723.html
firma "Krzak", sekretarka-hahaha,
co to za forma, która nie podaje nawet swojej nazwy, chyba najgorsza naiwniara nie da się na to nabrać.
firma "Krzak", sekretarka-hahaha,
co to za forma, która nie podaje nawet swojej nazwy, chyba najgorsza naiwniara nie da się na to nabrać.
no tak, najlepiej zeby jeszcze była "subtelna, delikatna, wiedziałą czego chce i bezpruderyjna" ogólnie ciekawe czy ktos obsługuje wszytskie urzadzenia biurowe w domu , wiec doswiadczenia nie musi miec bo i po co, wiadomo , ze pan "pomylil" kategorie:)
wiecie co,tez szukam pracy,ale jak czytam te ogloszenia to sie mozg lasuje!!! Jest takie bezrobocie,ze pewnie pracodawcy dostaja po 200cv i po 30maja dosc i dalej nie czytaja. Ja nie wiem jak znalezc prace!!!!Ogloszenia, wysylanie cv,listy motywacyjne-to dopiero bzdura!!! trace nadzieje,ze kiedys sie uda znalezc cos sensowego.
czasmi wystarczy, że pracodawce zaciekawi cos w cv, cos nietypowego, jakis kurs , po prostu przyciaga wzrok. moze wspolne zainetersowania. ja nie mialam pracy po znajomosci, czasami żalozwalam, bo szukałam dlugo, ale fajnie byc kims z castingu, a nie z familii