Widok

Uwierz w Mikołaja

Uwierz w Mikołaja Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Uwierz w Mikołaja.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadziejny film!!!

Nie polecam film jest nudny odgrzewany kotlet z filmów świątecznych które wychodzą co roku czyli nuda i to samo lepiej zaoszczędzić pieniądze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Polecam

Jeśli komuś przypadły do gustu Listy do M to bardzo polecam. Byłem z żoną i dwójką dzieci i bardzo miło spędziliśmy czas.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozczarowanie:(

Banalny do bólu :( po 5 minutach od rozpoczęcia każdego wątku wiadomo było jak się skończy, zero czekania na rozwinięcie akcji. Zero chemii między głównymi bohaterami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie znoszę słowa "chemia" w znaczeniu "uczucie", "relacje" itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciepły, pełen nastroju

Nie zgadzam się z opiniami krytyków, film spełnia rolę jaką powinien dostarczyć przeciętnemu, zapracowanemu widzowi w przeddzień zbliżających się świąt by było miło, ciepło i rodzinnie, to jest obraz tęsknoty za świętami jakie chcielibyśmy by były. Po co doszukiwać się górnolotnych frazesów i wymyślnej fabuły w filmie, który ma dostarczyć odrobinę radości. Tym, ktorzy tego pragnął polecam i zalecam niech wybierają zupełnie inny repertuał. Ja obejrzałam z przyjemnością! A co się tyczy zimowej scenerii też nie odczułam jej braku na ekranie, az trudno uwierzyć ze mize byc tak biało. Nasi aktorzy seniorzy też super!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Sezony (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Sezony . Przeczytaj o filmie.

Terapia dla par (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Terapia dla par . Przeczytaj o filmie.

Oldboy (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Oldboy . Przeczytaj o filmie.

do góry