Widok

Używany sprzęt i ubiór

Witajcie. Z racji nadchodzących Świąt oraz ciężkich czasów a także z powodu robienia porządków w mieszkaniu,znalazłem kilka rzeczy,które chciałbym oddać osobom potrzebującym. Jest trochę elektroniki,trochę ubrań,trochę agd. Są to rzeczy używane ale w bdb stanie po dokładnym czyszczeniu.Nie chcę tego wrzucać do ulicznych pojemników bo wiem,że trafią na złom albo na przemiał na szmaty. Szukam porady,osoby,instytucji,która pomoże mi przekazać to dla osób,rodzin potrzebujących
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odkrywanie kasyn kryptowalutowych może być przytłaczające ze względu na wiele dostępnych opcji. Niedawno natknąłem się jednak na artykuł, w którym szczegółowo opisano najlepsze platformy i to, co oferują pod względem bonusów i zaangażowania graczy. фффффф To świetny punkt wyjścia dla każdego, kto chce jak najlepiej wykorzystać swoje inwestycje i cieszyć się wszechstronnymi wrażeniami z gry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Prezenty

Jakie gry online dla dziecka? (6 odpowiedzi)

Jak w temacie. Co warto pokazać 5-7 latkom?

Gadżety reklamowe dla klientów (75 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

do góry